Tehotenstvo - akcia srdiečka

mayolenka
6. nov 2024

Dobré ráno žienky.
Bola som ráno u gynekológa, potvrdiť tehotenstvo.
Tehotná som cca necelé 2 týždne a lekár povedal že nevidí akciu srdiečka vraj budúci týždeň nutná kontrola a uvidíme. Nie je to ale ešte skoro? Neviem čo mám od toho čakať.

gabika029
6. nov 2024

@mayolenka v ktorom si týždni?

kiki68
6. nov 2024

@mayolenka to si niekde len okolo 6tt? No to nema este vyznam tam nejak hladat akciu srdiecka. Na dalsej kontrole uz podla mna bude. Do 12tt je to vsetko iba o tom ako to priroda zariadi

mima172
6. nov 2024

Tehotná 2 týždne znamená co? 2 týždne od meškania MS? Ak áno, tak si v 6tt. Osobne ako laik (no bola som tehotná 5x) si myslím, že kľudne mohol dat kontrolu o dva týždne, to už by bola 100% istota, či je tehotenstvo zdravo sa vyvíjajúce. Pri dcére som mala AS až okolo 8tt.

ronie338
6. nov 2024

Ja som bola v 6tt a doktor ze o nejaké 2-3 dní už bude vidno srdiečko. Ale to len rýchlo pozrel na onkogynekologii. Bola som potom u môjho v 8tt a krásne srdiečko bilo. Ešte len zameral a už bolo vidno. O týždeň už by mal vidieť

januska12323
6. nov 2024

Tak po prvé tehotná nie si dva týždne ale minimálne štyri a po druhé akciu srdca ešte ani vidieť nemôže.

pet888
6. nov 2024

@mayolenka ak si teraz v 6 tyzdni, o tyzden budes uz v 7.mom a ak su tie tyzdne naozaj presne a nedoslo k posunutej ovulacii alebo nieco podobne, o tyzden uz srdiecko ma byt.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre