Tehotenstvo a grilovačka

20. máj 2022

Môžem ísť opekať? a jesť špekačky? a od koľkých rokov by ste dieťa zobrali na opekačku?

petamich
20. máj 2022

ano mozes a ano mozes jest spekacky 🙂 a od kolkych rokov to je individualne, isla by som aj s malym na chvilu a potom by som ho zobrala domov a manzel by tam ostal alebo naopak - ale zalezi aj od toho, ci ostatni si beru deti, ako stare atd.

saxana000
20. máj 2022

Jedz co chces idealne vsetko ale s mierou..my sme s kocarom na ryby na opekacky chodili ked dcera este ani nesedela..pestovali sme ju..na to neni limit predsa.

viestta
20. máj 2022

Prečo by si nemohla ísť? Sa dnes si do tieňa, nagres sa opalovakom, dodržia pitný režim a jesť môžeš všetko.
My sme chodili na opekacky a záhradu k našim hneď ako bolo vhodné počasie. Krpec si pospal v kočiari pod stromom, keď nespal mal ohrádku v tieni, kde trávil čas v bezpeci.

patka06
20. máj 2022

Nie si chorá ... si tehotná. Môžeš ísť kam len chceš a jesť všetko čo ti chutí.
Aktívne sa opekačky dcéra zúčastňovala od 2 rokov, sama opekala / samozrejme pod dozorom/

lalenka33
20. máj 2022

Nie, 9 mesiacov musíš byť len doma zavretá, nesmieš ani vetrať a jesť tiež nič nesmieš. Len čistú filtrovanú piť. Toto sa fakt pýta dospelá žena? Si chorá, či tehotná? Na opekačky sme chodili od malička, aj do potoka sme popadali, aj nám sušiace sa topánky zhoreli a všetky deti sme tu, zdravé a živé. Bez ujmy.

petko81
20. máj 2022

Nasa mala mesiac a pol a sme boli mynuki vykend. Ja som isla domov okolo 18 hod. Okuoakt a tak. A muz ostal zo starším.

elenka153
20. máj 2022

Toto sa podľa mna nemôže opýtať zdrava žena!! A aké dôvody máš na to, aby si nemohla ísť opekať?! Alebo aj tvoje dieťa?! Kedysi si jedla dažďovky a hrala sa v blate a tie iste ruky si si ako dieťa dávala do ust! Teraz máš aký problem?! Ísť opekať?! Sak nejdes brat dieťa do baníckeho lomu ale do prírody!!! To čo máte doma sterilne prostredie?!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre