Zienky prosim Vas, pri prvom tehu, este pred tym ako som sa dozvedela, ze som tehotna, som chodila vela vela mocit aj v noci 2x ... teraz by som mala byt v 5tt. a cez den dost pijem, tak aj dost mocim, ale v noci vobec a rano, ked sa zobudim, necitim ze by som musela utekat??? je to vporiadku?? mohlo sa stat, ze mi ostal mocovy mechur po prvom tehotenstve trochu spadnuty nizsie v panve a preto to je?? Po porode som mala par mesiacov aj problem pri kasli, ci kychnuti s unikom ale casom sa to napravilo ... dakujem za odpovede
A tebe chýba to behanie na WC? Veď buď len rada že sa vyspíš a zatiaľ nepociťuješ také problémy. Podľa mňa je to úplne normálne. A nie každá žena prežíva a preciťuje každé tehu rovnako.
Som v 5tt a mam pocit na cikanie stale to že nemáš nieje nič hrozne ani zavažne.Takže nohy hore a odychuj
aj ja som v piatom tyzdni,od zajtra v siestom a cikam jedna radost v noci aj tri krat,nastastie hned zaspim
jasne, ze to ok. bud rada kym nebehas, ze nebehas, lebo budes 😎
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,ja som na svoje tehu prisla dnes,ale tiez beham stale na wc