Ahojte,som tehotná v 7tt+3 dni a od včera pozorujem výraznejší silnejší moč a dnes som dostala výtok alenieje biely ale taký do žlta.Je to o.k?Beriem kyselinu listovú a calibrum ale z toho to asi nebude.Snáď je všetko o.k.Začínam sa báť.Či je to v tehu normálne?
ahoj, ja si v mojom tehotenstve na nič také nespomínam, ale nepíšeš, či ťa nič nepichá, alebo neštípe, nesvrbí. Nemala by si mať teraz menštruáciu, ak by si nebola tehotná? Ak áno, možno je to tým... Hmm, neviem, asi by som si zavolala lekárovi.
@anjelik2509 teraz by som mala byť v čase ovulácie žeby to bolo tým?nič ma nesvrbí,nepáli,nepichá.....mykozu som už mala tak viem čo to je,zajtra mám ísť na krv tak vezmem asi aj moč nech mi ho skontroluje.
@milaada keby si mala nejakú infekciu, či mykózu, cítila by si to, že niečo nie je v poriadku...To sa nedá nevšimnúť si...Možno je to tou "psedudoovuláciou", možno si telo ešte nezvyklo na to, že je tehotné 😉 Jasné, vezmi si aj moč, a uvidíš, za to nič nedáš 😉 A ešte ma napadlo, piješ dostatok tekutín? Vtedy býva tmavší moč, a s tým možno aj zvýšená hladina bielkovín 😉 Však uvidíš, čo ti povedia zajtra...držím palec 🙂
Všetko je v poriadku. ja mám tento tehu hlien už od začiatku tehu. niekedy biely niekedy do žlta. Je to dobré 🙂
ahoj chcela som sa opytat som v 6 tyz tehotenstva a dnes som mala taky tmavo hnedy vytok je to normalne ? mali ste uz take nieco ? dakujem pekne
Ja som mala mykozu ale nikdy sa mi poriadne nevyliecila a stale sa mi vracala... Mam to aj teraz nepretržite,len občas to sprevádza svrbenie a zltkasty tvarovohy výtok... Mne sa to kruci nezdá :-/ len doki mi povedal ze to je tehotensky výtok... Hmmm .Ani intímne mydlo ze nemám používať tak ja neviem...
Ahojte, chcem sa opýtať...som v 12+2tt a zhruba pred 3 týždňami mi bral môj gynekológ stery..pýtal sa ako sa cítim a či nemávam výtok..ja že áno-bielej farby...dnes som bola na poradni a došli výsledky a vraj mám nejakú baktériu či čo a dal mi vaginálne guľôčky...mala som z neho divný pocit, lebo si nebol istý či mi ich môže dať alebo nie...nakoniec povedal že začnite brať,12 týždeň už bol....no ja mám obavy ak ich začnem aplikovať aby som nejako neuškodila bábu...nemáte niektorá s týmto skúsenosť?
@mimka ďakujem pekne, ani si nevieš predstaviť ako sa ma teraz upokojila..mne predpísal dnes tiež MACMIROR 500complex..len ma troška zneistil 🙂 a ten termín ti vychádza kedy?mne dnes povedal môj gynekológ že 9.augusta no dal tam plus mínus 9 dní..tak uvidíme ako sa rozhodne bábo 🙂...a nemáš ešte pri pohlaví napísané niečo?mne tam dnes pribudlo +(plus)..neviem čo to znamená...ale ak si správne myslím, žeby to plus bolo dievčatko?mne je to jedno len aby bolo zdravučké a hlavne v poriadku 😉no som aj zvedavá 🙂
@zusanna termin mame na 12.8. zatial, na kontrolu idem az 11.2. tak dufam ze je vsetko ok a malinke rastie. Nemam nic pri pohlavi napisane zatial. K tomu macmiroru, davaj si intimku na cely den, dost to vyteka a zlte, aby si nemala vsetko pospinene... Mne primar len tolko povedal, ze to mam z tanga nohaviciek 😉 a ze nie som sama 🙂
@mimka tak to si možme pisať ktoré bábo je ako veľké 🙂 a dik za radu,pomôže..tak sa držte a hlavne veľa zdravička 😉 ..to som zvedavá čo budeme mať..ak by bolo rovnaké pohlavie bola by sranda 🙂 a ešte väčšia ak by sme ich mali v rovnaký deň...pasovalo by na 11teho..na Zuzanu, to by bol meninový darček 😀
@zusanna zuzka to mozme, nase malo naposledy v 9+0tt 20,7 mm a najblizsie ideme na usg az 11.2 co budem presne 14+0tt. Mam celkom strach, len dufam, ze je vsetko ok... ak bude vsetko ok, chcela by som sa objednat na 3D usg 🙂 u teba meninovy, u mna narodeninovy darcek a zaroven najkrajsie vianocne darceky nase 🙂 pekny dnik....
@mimka no tak to je super-naš drobec mal 27.1 5,4cm-boli sme na ultrazvuk v Košiciach v Myslave-dr skontroloval bábo, nosnú prepažku, kostičky, srdiečko,pršteky na rúčkach a nôžkach...super pocit a môj manžel bol hotový,konečne videl že v tom mojom brušku ozaj niečo je-zatiaľ malinké ale naše 🙂 😉aj my sme to dostali ako oneskorený vianočný darček,ja som skoro celý mesiac bola v rakusku ako opatrovateľka a že som tehu som ani len netušila..až na silvestra som si robila tehu test-skoro som odpadla a manžel neveril-keďže som mala nejaké problémy vôbec otehotnieť..najbližší ultrazvuk mám 19.2..zaujímavejšie bude ak tie naše brušká budu väčšie a budeme cítim bábätká, ich pohyby 🙂 teraz len rozmýšľam či je v poriadku.
@mimka 😀 no tie tabletky čo mám budú stačiť až,až......ja som včera bola na internom-na ekg so srdiečkom,merali mi tlak, vaha,obvod pása a počuvala ma- pytala sa nejaké choroby v rodine a ako sa cítim...tak tam bolo všetko ok, akurát som schudla 3 kilá...ale nič nevravela..tak uvidíme na poradni, čo povie dr.....tiež mám strach,nie si sama...do bruška nevidíme a tak nevieme ako sú na tom drobčatká...tak držím prsty na kontrolke a podaj info ako ste narástli.. 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@milaada neviem sice preco sa bojis, ale zlty vytok nie je ok. asi ma infekciu, podla toho ci pises. zober ranny moc a rano chod gynekologovi. asi mas zapal , zrejme budes potrebovat atb.