Snažili sme sa o bábo 7 rokov, konečne som tehotná teda podľa testu , mám silné čiarky ale gynekológ ma čaká az za dva týždne , bojím sa či bude babo v poriadku a správne umiestnené. Myslite že keď je silná čiarka na teste tak by mohlo byt bábätko v poriadku ? Mám za sebou potraty preto sa bojím ale nikdy pred tým som take silne čiarky nemala.
Pevne verím a držím palce že to bude v poriadku 🙏🙏🙏 avšak silné čiarky nič nevypovedajú o zdraví plodu (vlastná skúsenosť 😪)
Držím moc moc palce a skús myslieť pozitívne a čo najmenej stresu mať
Verim, ze to bude v poriadku, 2 tyzdne nie je až tak vela, skor by nebolo ani snád nič vidiet
ahoj, bohužial test nemá ziadnu výpovednú hodnotu o tom, či bude bábo ok...samozrejme je to super, lebo znamená to, že nie je mimomaternicové, vtedy je čiarka slabá a nesilnie. Nič viac sa nedá povedať. napr. môj príprad bol - 11 dpo čiarka i ked slabsia a v den ms kolajnice ako hrom. Skoncilo to MA. Teraz, 11 dpo duch, a kolanjnice az tyzden po vynechaní a je všetko v poriadku zatial (16tt). Držím palce, caká ta teraz obdobie plné stresu ale mysli na to, že to neprospieva bábätku. Túto vec nevieme ako ovplyvniť, všetko je na prírode.
Tehotenstvo po strate je takmer vzdy na psychiatriu. Priprav sa na to. Ak mas este len test, je prilis zavcasu vediet, kde je babatko, ci mimomaternicve alebo nie. Drzim palce a zelam pevne nervy
A keď si po potrate hcg vziať alebo lieky dať ? Mne už len skrz toto dali utrogestan, anopyrin a hcg, tiež 7 rokov snahy, 2 potraty, umelé, a nakoniec som prirodzene, teda zatiaľ no
chápem ako sa cíťiš, tiez som mala MA , po dvoch rokoch čakame znovu bábätko a uz sa blížime do finále
obavy mam každy deň a pred poraďnou ani nevravím ,ver že všetko bude v poriadku
mne pomáha každy večer poďakovat za malý zazrak 🤍 držim palce ..
@buchca súhlasím. Po 7 rokoch snahy a potratoch - by bolo fajn, aby lekár riešil hneď po pozitivnom teste. Sú doktori, čo otvorene povedia, že až po 3-4 potratoch budú niečo riešiť. Tvoj snáď taký nie je. To neber prosím ako strašenie, len ako fakt, že proste hormonalny profil by mal spraviť hneď, či máš dosť progesterónu. A tiež prípadne hoci aj len preventívne nasadiť niečo na riedenie krvi...
ahojky, našla som túto tému, už uplynulo zopár mesiacov, ako sa ti darí?🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Chápem tá a vôbec sa tým nesmieš trápiť. Ja som mávala podobne myšlienky. Každá poradna strach či bije srdiečko lebo som čítala na internete príbehy. Musíš myslieť pozitívne silná čiarka je aj pri normálnom tehotenstve aj pri mimomaternicovom. Len pozitívne mysli viem že mne sa to ľahko povie. Určite ja babo v poriadku, dočkaj tej kontroly , viem že to je ťažké, ale vydrž buď v klude . Držím moc palce !