Tehotenské vitamíny - kombinácia

mess123
16. feb 2022

Pekný deň prajem, keďže som riziková pacientka a som v rannom štádiu tehotenstva mi lekár predpísal duphaston, no mám doma vitamíny, kys.listovu PREGNAFOLIN 800 berie sa do 12tt, môžem to užívať spolu? V letáku sa píše že sa nemá užívať s inými vitamínmi... Ale duphaston vitamín nie je tak spolu to môže ísť nie?

mamina0078
16. feb 2022

Môže

martrle
16. feb 2022

@mess123 to by aj mňa zaujímalo...mozem sa ta,spytat prečo si riziková

mess123
autor
16. feb 2022

@martrle som prišla o dve detičky, prvé na začiatku tretieho mesiaca a druhe na začiatku šiesteho mesiaca. Oby dva x som začala krvácať v 6tt hematom, odlúčenie, zápal, odtekanie pl vody.

martrle
16. feb 2022

@mess123 aj ja to isté stále som.krvacala a v 17t sz malý narodil živý a musela som sa pozerať ako.mi zomiera...je strasne,viem čo to je och ...

mess123
autor
16. feb 2022

@martrle môj zomrel vo mne, a som to znášala veľmi ťažko.. Som sa cez to dá sa povedať nepreniesla poriadne ani teraz a to je už tomu cez rok... Nie to ešte aby sa mi narodil živý a pozerám na to ako umiera.. Si silná ♥️♥️ máš iné detičky?

martrle
16. feb 2022

@mess123 nemám je to hrozne
@mess123

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre