Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať kedy vám pri prvom tehotenstve bolo už vidno tehotenské bruško. Budem rada ak pridáte aj foto 🙂 Ja som teraz v 12 tt a akoby sa vyhuplo z noci do rána či je to možné, že tak razom vykukne. 😉 ďakujem za odpovede
Mne taktiež pri prvom nebolo do 6 mesiaca nič vidieť až všetci sa ma pýtali ci som ozaj tehotná..🤔😁😁 ale teraz pri druhom už od 14tt.. 🙂
ahoj, ja som nikdy nebola chuda, a mala som pri prvom tehu mega brucho hadam uz od 9tt, a teraz v druhom takisto.. 🙂
Ja som pri dcerke zacala mat viditelne brusko od cca 24tt... dovtedy nic...uz som citila ako sa pohybuje a brusko nikde.
Ja som akurat 13tt+1 a vidno je akurat tak ako keby som bola stale dobre napapana, proste akoby nafuknutost spojena s troska nahromadenym sadielkom 😄 nebola som nikdy extra chuda, skor taka stredne chudej postavy by som povedala. Uz mam aj tehotenske gate aj ked ich vzhladom na brusko vobec nepotrebujem, len je problem ze co ma klasicke rifle na gombik tak uz mi tak natesnejsie, tak je mi prijemnejsie takto.☺️
@ivus14gasparka ano, išlo to skokovito, doslova akoby z večera do rána. Pri prvom bolo bruško vidno už niekedy okolo 16. Tt
@candies takéto brucho som mala na konci tehotenstva....pri dievčatách....Susedia si ani nevšimli že som tehotná... pri synovi nebolo nič vidieť do 6 mesiaca a potom mi naráááástlo niečo obrovskéééé... možno že je to genetické, podobne to mala aj moja mama. Keď bola tehotná so mnou, tak isto susedia nevedeli že je tehotná...
áno ja som z tých podvýživenejších....🙂
Mne pri synovi vykuklo v 6 mesiaci dovtedy nič 🙏🏻😂 a potom som sa ledva gúľala a začínala som na 47kg a končila na 72😱
@deti95060810 mna na konci slo už rozdrapit 😂😂pribrala som 21kg
ja som velmi chuda a pri prvom mi malilinke brusko bolo vidno v 20tt a pri druhom tiez tak okolo 20tt
ďakujem Vám dievčatá za odpovede 🙂 každá sme iná jedinečná.... aj tak najpodstatnejšie je, aby boli naše deti zdravé 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kazda sme ina,mne pri prvom do siesteho mesiaca nebolo nic vidno a to sa narodil skoro 5 kilovy. Vraj na chudych zenach to vidno skor,niekomu aj zo dna na den