Ahojte baby posledne dni mam strasnu tazobu na zaludku ci zjem normalnu varu alebo obyvajne syrove pecivo. Po infuzkach uz konecne nezvraciam a teraz mi zacalo zasa toto. Po odgrgnuti sa mi na chvilu ulavi a potom nanovo. Viete poradit co s tym? Dakujem moc. 😘
Jeden trojuholnik lunexu na penovom rozteku. Take ranajky mi davali aj v nemocnici.
@nunusik37 čo sa týka stravy v nemocnici, vôbec sa tým neriaď doma.Píšem z vlastnej skúsenosti , keď som týždeň ležala v nemocnici kde mi zistili zápal žalúdka, vred na žalúdku a intoleranciu na laktózu.Po návrate domov som sa stravovala presne tak ako v nemocnici a denno- denne som mala nevoľnosti , bolesti brucha, keď som šla na kontrolu na gastro a povedala o svojich problémoch pýtal sa ma lekár na stravovanie, keď počul , že na raňajky jem jogurty , "syrokrém" a mnoho iných vecí, ktoré mi dávali aj v nemocnici zhrozil sa.Takže v tomto by som sa nespoliehala na nemocničnú stravu.A ako už písala kočka vyššie, ak máš problémy so žalúdkom syry a celkovo mliečne výrobky úplne vylúč.
@sunshine1311 napadlo uz aj mna,ze mi asi mliecne nerobi dobre. Vyskusam to vylucit a uvidim ci sa aspon troska polepsi.dakujem za rady
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jedine gastroenterologické vyšetrenie ukáže príčinu. Takto to môže byť milión vecí.
Inak, syrové pečivo je pekne ťažké - syr strašne mastný, a ak je ho tam požehnane ako na pečive z Billa... Skôr suchár a čaj .