Ahoj baby,našla som tu diskusiu o týchto vitaminoch, ale už staru. Chcem sa spýtať,či niektorá nemáte po užívaní týchto tabliet žltý jazyk? Prípadne aké iné ťažkosti ste si po ich užívaní všimli, ďakujem 🙂
Ja som ich brala celé tehotenstvo a žiadne problémy som nemala a aj všetky hodnoty z krvi som mala dobre
Aj ja ich uzivam...zacala som mesiac pred otehotnenim a beriem este vzdy ale uz nie kazdy den...len kazdy 3-4....zo zaciatku mi znich bolo tazko...takze ich uzivam po obede....a hlavne prvy trimester mi bolo zle zo vsetkeho...takze jest len za jedlom....a zlty jazyk som nemala....a s travenim mam chronicky problem takze ani nezlepsilo ani nezhorsilo....a babatko ma normalnu velkost 😊 som v 39tt a mala vazi 3200g 😊 bo som dakde citala ze niektore vitaminy sposobuju velky plod....
@ayanamirei
@lucylucka
@deni97
@bazalka1 ďakujem baby za názory. Môj problém bude niekde inde. Už vyše týždňa si všímam že mám akýsi žltý jazyk. A v tom čase som začala nejako užívať ledeevita. Tak som myslela či to nebude mať niečo spoločné. A môžem sa vás spýtať mohlo by sa zistiť čo to je z prvých veľkých odberov v tehu? V utorok mám mať výsledky 🤔
Zlty jazyk som sice nemala, ale nemohla som ich uzivat - strasne mi zatazovali zaludok, stale som ich vyzvracala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kiki23 ziadne tazkosti nemam (a zlty jazyk uz vobec nie, kedze kapsule su tmave a prehltaju sa v celku) 🙂 jedine, co som si vsimla, ze farbia moc viac do zltooranzova