Ťažkosti po užívaní Ladeevita

kiki23
2. máj 2020

Ahoj baby,našla som tu diskusiu o týchto vitaminoch, ale už staru. Chcem sa spýtať,či niektorá nemáte po užívaní týchto tabliet žltý jazyk? Prípadne aké iné ťažkosti ste si po ich užívaní všimli, ďakujem 🙂

ayanamirei
2. máj 2020

@kiki23 ziadne tazkosti nemam (a zlty jazyk uz vobec nie, kedze kapsule su tmave a prehltaju sa v celku) 🙂 jedine, co som si vsimla, ze farbia moc viac do zltooranzova

lucylucka
2. máj 2020

@kiki23 mne na zaciatku robili zapchu.Teraz sa to uz ukludnilo ale musim vela vlakniny jest aby nebol problem.

deni97
2. máj 2020

Ja som ich brala celé tehotenstvo a žiadne problémy som nemala a aj všetky hodnoty z krvi som mala dobre

bazalka1
3. máj 2020

Aj ja ich uzivam...zacala som mesiac pred otehotnenim a beriem este vzdy ale uz nie kazdy den...len kazdy 3-4....zo zaciatku mi znich bolo tazko...takze ich uzivam po obede....a hlavne prvy trimester mi bolo zle zo vsetkeho...takze jest len za jedlom....a zlty jazyk som nemala....a s travenim mam chronicky problem takze ani nezlepsilo ani nezhorsilo....a babatko ma normalnu velkost 😊 som v 39tt a mala vazi 3200g 😊 bo som dakde citala ze niektore vitaminy sposobuju velky plod....

kiki23
autor
3. máj 2020

@ayanamirei
@lucylucka
@deni97
@bazalka1 ďakujem baby za názory. Môj problém bude niekde inde. Už vyše týždňa si všímam že mám akýsi žltý jazyk. A v tom čase som začala nejako užívať ledeevita. Tak som myslela či to nebude mať niečo spoločné. A môžem sa vás spýtať mohlo by sa zistiť čo to je z prvých veľkých odberov v tehu? V utorok mám mať výsledky 🤔

bazalka1
3. máj 2020

@kiki23 osobne by som sa opytala lekara na poradni 😊 mozno mas len prekysleny organizmus....ake kludne to mozu byt aj hormony...a ked budes mat daco zle vo vysledkoch tak ti urcite povedia 😊

kiki23
autor
3. máj 2020

@bazalka1 ďakujem a nevieš prosím čo všetko sa presne vyšetruje v týchto prvých veľkých odberoch?

bazalka1
3. máj 2020

@kiki23 tam by sa mal kontrolovat cholesterol, cukor, zelezo...ci si chudokrvna alebo nie...a este dake vitaminy myslim ci nechybaju...a tusim aj krvna skupina...a asi aj tie testy na pohlavne choroby...

seahorse27
3. máj 2020

Zlty jazyk som sice nemala, ale nemohla som ich uzivat - strasne mi zatazovali zaludok, stale som ich vyzvracala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre