Ahojte žienky,
ráno som sa dozvedela, že sa nám zadarilo 🙂 zatiaľ som to ešte ani drahému nepovedala 🙂 ... CB digi test mi ukázal + 2-3 ... myslíte, že je ešte priskoro na návštevu lekára? resp. bolo by už niečo vidno? 🙂 viete mi poradiť čomu sa vyhýbať? čo ste zmenili, keď ste sa dozvedeli, že ste v tom? :D Ďakujem. Prajem pekný deň.
gratulujem 🍀 zavolaj, podla poslednej MS ti da termin.. kym nemas problemy, netreba tam rychlo bezat, vela toho este neuvidi 😊
prestala som fajcit a pit 😁 a jest tatarak 😭 inak nic, zivot bezi dalej i s rastucim bruchom 😁
@denden77 Ďakujem 🙂 ... nefajčím a len sem tam vínko si dám, doteraz :D ... musím si to asi všetko naštudovať :D
moc to nestuduj.. zblaznis sa z toho.. co clovek, to nazor, o mudrych clankoch nehovoriac 😁
PS: nasad si ked tak kyselinu listovu 😊
@denden77 tomu verím :D .. tú beriem asi druhý mesiac, no skôr nepravidelne resp. keď nezabudnem :D
Ahojte tak ja som podla ms 5+1 u doktora som bola 4+1 kedze som mala pred uz problemy.. Nic nevidel ale objednala ma na 1.6 stym ze testy len tak neukazu tehotenstvo a hlavne 10 kusov kedze som ich robila dost aj digi najorv 2-3 ukazal a o neceli tyzdem druhy ukazal 3+ takze este je skoro ist aj ja cakam ma 1.6
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
zavolaj lekárovi a on ťa objedná, keď bude treba