Syn ma kiahne a ja som tehotná.

mariejenka
1. mar 2020

Ahojte, som v pevom trimesti a moj 3,5 ročný syncek dostal kiahne. Ja som kiahne prekonala ako 13 rocna, pamatam si ze som mala ťažký priebeh.
Samozrejme ze zajtra idem k dr. ale rada by som bola,aby mi niekto napisal,ze mal podobnu skúsenost. Manzel trochu ma obavy,aby bolo všetko v poriadku. Dakujem za váš cas na odpoveď.

masha123
1. mar 2020

@mariejenka pokial si kiahne prekonala tak mas protilatky a nic sa nestane a ty uz nedostanes.

mariejenka
autor
1. mar 2020

@masha123 viem,ze mam imunitu ,ale tak predsa...obavy..

evittam
1. mar 2020

@mariejenka Aky mas problém? Súhlas s
@masha123

mariejenka
autor
1. mar 2020

@evittam och,baby aj sa "hanbim" napísať,ze som zdravotnik😣 skratka mam v hlave cervika

elfi1
1. mar 2020

@mariejenka myslim, ze vobec mat obavy nemusis. a malemu daj raz za den B complex a vyssie davky C-cka. Mojej 5 rocne prave koncia a myslim, ze tato kombinacia velmi dobre zabrala. nasadila som hned na zaciatku a nemala ich az tak vela, aj asi na 10den mala vsetky uz pozasychane. mozno 2-3 dni bola viac nervozna. tak 3 noci co som jej dala fenistil. a asi 3 dni, som ju rano a vecer v hypermangane oplachla.

7rebeka11
1. mar 2020

Nestresuj, dcéra mala cez Vianoce kiahne a ja som tiež tehu 😘

janickacrazy
1. mar 2020

@mariejenka moja kamoška tak mala a všetko v poriadku, dieťa sa narodilo zdravé, tak neboj

kristina2412
1. mar 2020

Ja som tiež bola tehotná,keď dcera mala kiahne, je v poriadku. Ja som bola rada,že sme to stihli ešte pred narodením druhej dcéry.

mariejenka
autor
1. mar 2020

@kristina2412
@janickacrazy
@7rebeka11
@elfi1 ďakujem Vám..ono viac ma nahlodava muz, v týchto veciach je velmi uskostlivy, a nerad podceňuje...keby mohol,zajtra ide k dr.so mnou...uz ma cele telo svrbi z neho😒

renatka100
1. mar 2020

@mariejenka nechod teraz ziadnemu lekarovi, ked si ich mala nic sa ti nestane, ved teraz je tolko inych chorob ze by som sa kiahni nebala. Dcera dostala tiez kiahne ked som bola v druhom mesiaci, mala som ich iba som to overila v karte a nic som viac neriesila. Drzim palce

13kristinka
1. mar 2020

@mariejenka takto som to mala ja min rok najprv Jeden dostal o 3tyzdne druhy syn. Nemesis sa nicoho bat. A lekarke nechod. Deckej uz vobec nie staci zavolat.. popripade povedat ze ste prekonali.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
autor
1. mar 2020

@13kristinka myslela som k mojmu gyndosovi, ono este nemam ani tehot.knizku...a s malym jasne ze k detskej ani pach...uz je natrety,a zajtra ho v hypermang.roztoku oplachnem...len ta taka obava...ale ďakujem vsetky ste skvele, že ma uklidnujete.❤

ruzicka603
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spoony
1. mar 2020

Viem presne ako sa cítiš. Môj syn dostal kiahne (prvé sa mu spravilu) večer v deň keď mi lekár potvrdil tehotenstvo s dcérkou (vymodlené, lebo sa nám dlho nedarilo). Bola som v strese, ale na druhý deň ma lekárka upokojila s info ktorú už vieš. A naozaj bolo všetko v poriadku a dcérka má teraz 7 rokov a je šikovná školáčka. Takže hlavne kľud. A prajem pohodové tehotenstvo.

zuzankkaa1
1. mar 2020

@mariejenka moje obe dcery mali kiahne a ja som bola v 1.trimestri. nechytila som ich. Ale poviem ti,psychika...vsetko ma svrbelo 😁🤦‍♀️

mariejenka
autor
1. mar 2020

@zuzankkaa1 aj mna, a aj muza🙃

sasha07
1. mar 2020

@ Ak si prekonala tak je to ok.. ja som mala podobnu skúsenosť.. akurat si mama nepamätala že by som ich prekonala / asi som mala mierny priebeh/ kiahne dostal syn následne dcera a ja som bola v prvom trimestri.. doktorka mi robila rýchlo odbery a výsledky mi prišli na konci tehotenstva 😅🤦‍♀️

silviak
1. mar 2020

@mariejenka ja som bola tiez n 1. trimestri ked syn 1 rocny dostal kiahne. Neboj vsetko je ok ked ty si uz mala. A vobec nemusis kvoli tomu k lekarovi.

tosomja
1. mar 2020

@mariejenka ahoj, koncim tehotenstvo. O par dni rodim. Pred dvoma tyzdnami dcera mala kiahne. Ja ako dieta som mala len tri vyrazky, tak som sa dost bala. Doktor povedal, ze dietatko nie je v ohrozeni.

majusska202
1. mar 2020

@mariejenka ja som normálne pracovala v ms ked mali deti kiahne. Davas imunitu dieťati.

matapo
2. mar 2020

...pokial si ich prekonala tak je to ok. Ja som bola tehotna, kiahne som nemala dovtedy, obe starsie deti kiahne dostali po sebe, takze komplet cele leto som s nimi dennodenne bola. Kiahne som dostala aj ja, mali velmi lahky priebeh, dietatku sa absolutne nic nestalo, sama doktorka ma ukludnila ze to nepredstavuje ziadnu hrozbu, pokial snimi nerodim a pokial to nie je tych prvych tyzdnoch tehotenstva.

kiki68
2. mar 2020

Mne robili kvoli praci s detmi titer na prave kiahne a vysiel ok, este v 10tt. Takze da sa aj takto zistit.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre