Ahojte baby, končím pomaly 11 tt a všimla som si že ma často svrbí brucho... používam len ten baby olej z DM, neviete čo to môže byť? ďakujem zatiaľ
@anicka246 Ja sa mastím od začiatku tehotenským olejom zo salusu,keď sa mi bruško roztiahlo trocha viac tiež ma strašne svrbelo a nielen brucho,ale aj prsia,tak som sa začala mastiť nielen po sprche,ale aj viac ráz za deň+ som začala používať aj nechtíkový balzám tiež zo salusu,inak celé tehu tiež užívam colafit,je na kĺby,ale tiež zlepšuje pružnosť pokožky. Teraz mi to prešlo,dúfam,že to vydrží čo najdlhšie 😉 Takže jediná rada:mastiť a mastiť 😉 Ešte môžeš skúsiť prať prádlo v sensitiv prášku.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Koza moze svrbiet aj preto ze sa rozpina ale myslim ze som to citila az v pokrocilejsom stadiu.... Je mozne aj to ze reagujes na ten olejcek, ja som pouzivala obycajny kuchynsky olivov olej, skus na chvilku zmenit ten tvoj za nejaky iny a uvidis🙂