Sú vitamíny na podporu imunity v tehotenstve?

bianka0111
19. aug 2013

Ahojte, chcem sa poradit, máte niektorá skúsenosti s liekmi na podporu imunity v tehotenstve??? Toto je moje tretie tehotenstve, a som v 12tt a už týžden mi je poriadne zle...silny kašel, bolesti hlavy, plný nos, opuchnuté oči...Aj predchádzajuce tehotenstvo ma plozilo na ložku zhruba v11 tt....zrejme moje telo velmi vyčerpáva tehotenstvo...Na nos som si dávala Mar - slanu vodu, a beriem homeopatiká, plus šipkový čaj, cibulový čaj a chren s medom...Nechápem, je august a jem plno vitamínov vo forme ovocia a zeleniny, a ja som uplne zložená. Denne si dám aj Paralen, ked to už nezvládam...dnes idem na kontrolu, či je babo v poriadku...Máte podobné skusenosti? čo Ste užívali a pomohlo?

vefi89
19. aug 2013

@bianka0111 ja som bola takto rozložená pol roka, pokiaľ som neprišla na to, že sa mi "prebrala" alergia spred desiatich rokov, a potom mi pomohli klasické antihistaminiká. skôr by bolo asi lepšie pátrať po príčine- prečo ako hladať lieky na utlačenie príznakov.

hamca
19. aug 2013

@bianka0111 ja som sa pri prvom tehu natrapila s chorobami, celkovo som bola 9 x chora, v krvi som mala stale zvyseny zapalovy faktor a ked sa na nic zavazne nenaslo, tak doki len poznamenal, ze mi jednoducho tehotenstvo nesadlo 🙂 . Ja som brala len homeopatika od boironu, tie mi vzdy zabrali a necitila som sa az tak zle, aby boli nutne nejake silnejsie lieky. Prajem skore uzdravenie!

bianka0111
autor
19. aug 2013

@vefi89
@hamca Vrátila som sa od lekára, babatko je v poriadku, srdiečko bije nádherne 🙂 ...Podla lekára, kedže je to tretie tehu a stále ma to takto isto postihuje, ma babo velmi vyčerpáva, teda mam slabu imunu a pri tehu sa na mna hned všetko nalepí...tiež len homeo a babské recepty, a paralen, ked mi bude velmi zle...dakujem, dúfam, že mi bude lepšie a lepšie 🙂

katulienka31
19. aug 2013

ja som mala to isté čo ty a dokonca som vnoci nemohla spávať, lebo mám navyše silné alergie kltoré v tehotenstve ešte zosilneli tak som sa dočítala na nete že jediné na imunitu čo sa môže v tehotenstve je Imunoglukán P4H a brala som ho cca 4 mesiace a plus vitamín C s postupným uvolňovaním no a neskôr mi ešte lekár predpísal magne B6

salome_82
19. aug 2013

@bianka0111 Ja beriem chlorellu a super. Jediná nevýhoda je v tom, že je pomerne drahá.

bianka0111
autor
20. aug 2013

@salome_82 no neviem čo to je, pozriem to na nete....ale dnes sa cítim horšie, a to je už týžden preč...bolí ma už polovica pravej časti hlavy a oko...a kašel je hrozny...babské recepty či homeo mi vobec nezaberá...už si začnem dávat paralen každých 5 hodin...v noci nespím lebo ten hnusny ,,sopel,, tečie kedy chce...ešte že mám dcérku u exmanžela, ona sa z toho dostala a nerada by som ju opat nakazila...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre