Ahojte. Som v 10tt a uz mam strie na prsiach ☹ je to normalne ze tak skoro sa mi spravia strie? Ani som njak nespozorovala zvacsenie prs 😀 akurat dost casto ma bolia ... no pevne som dufala ze striam sa vyhnem :-/ moja mamina ich nemala vobec a ani jej mama ani mamina sestra a tak som tak trosku dufala ze ich nebudem mat ani ja. No a este zijem v anglicku viete mi poradit nejaky krem proti striam???
ja som od zaciatku tehu pouzivala detsky olejcek - z libraca, teraz cca mesiac dozadu som presla na neutrogena body lotion cream oil - bola akcia v boots drogerii .. a nemam jedinu striu ... obcas som si detsky olej naliala priamo do vane... podla mna je dolezite udrziavat pokozku stale namazanu aby nepraskala .. cize mazat sa i niekolkokrat denne hydratacnymi kremamy ..
neviem ci pomozem ale ja som pouzivala na strie a stale aj pouzivam krem proti striam od Bepanthenu tak ak vyskusaj pokozka je po nom naozaj taka pruzna
Baby a ked uz mam strie? Ako sa ich zbavit???
ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu, najlepsie je pouzivat ho od zaciatku tehotenstva ale pomoze zmiernit aj existujuce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@matikeks ahoj mna pri prvom tehu tiez dost boleli prsia a spravili sa mi strije,ale az neskôr.cele tehu som sa previdelne mastila kremomom proti striam okrem prs a aj tak sa mi mesiac pred pôrodom zacali robit uplne vsade.brucho ,stehna ,zadok.pri dalsom tehu som sa mastila obycajnou niveou,indulonou,detskym olejom, proste co mi prislo pod ruku.nabrala som tie iste kila co pri prvom tehu a strie sa mi uz spravili iba na bruchu,ale len trosku.dufam ze som ti aspon v niecom pomohla,ale ja na ziadne drahe kremi proti striam uz neverim.