Ahooojte baby viem ze je tu milion for k tejto teme ale chcem sa Vas spýtať takto... Som 5+6 a dneska som bola na ultrazvuku a je tam len gestacny a zltkovy vacok vidiet len 🤔stretli ste sa stym mame este sancu ze tam nieco bude?🙏 Lebo idem az o 2 tyzdne na kontrolu ci tam je srdiecko vidiet a plod... Ale je to dlha doma a zblaznim sa asi dovtedy🤦♀️a prestalo ma boliet podbrusko a to ka znepokojuje...
(pripajam aj moj dnesny ult)
Dakujem
@miriam7979 presne kvoli takymto stresom netreba tak skoro chodit ku gynekologovi - ak nie si zdr.prob.
A dr ti povedal že je to zle keď stresujes? Lebo ja ako laik viem že činnosť srdca možno zachytiť až od 6tt aj to nie každému sa podari .
@miriam7979 podla mna si bola skoro na sone. Bud v klude, uzviaj si pocit, ze si tehu. Ak tam nieco nie je v poriadku, nijako to neovplyvnis. Tym, ze budes v pohode, mozes vsak ovplyvnit, ze aj ono bude 🙂
samozrejme, ze je sanca. Ja som to mala takto isto, a srdiecko bolo tusim az v 8tt
V 6tt som to aj ja mala tak, kontrolu mi dal potom na 8+1tt a už bol plod aj srdiečko,myslím že to máš v poriadku
Mne až v 7 TT videl plod
Ďakujem velmi baby naozaj🙏ste ma upokojili 😊som Vam vdacna 😘😘😘tak dufam ze to dobre dopadne 😊a budeme sa tesit z ❤️
@donya ahooj drzim palceky snad budeme obe v poriadku a budeme sa tesit z drobcov🤰😊❤️potom daj vediet akonsi dopadla v pondelok 😊
@miriam7979 určite napíšem 🙂 verím že to bude dobré... len všade čítam že po odznení píznakov sa bábo prestalo vyvýjať tak som z toho nesvoja :(
@miriam7979 ja som v 6tt mala tiez len vak a potom v 7tt uz bilo aj srdiecko...urcite to bude v poriadku
Ja som bola v 5+6tt podla poslednej MS, vidiet bolo asi to co Tebe. No kedze viem, ze aj predchadzajuce 2 tehotenstva boli posunute o 5 dni, lebo mam neskor ovulaciu, tak som vedela, ze som vlastne v 5+1tt.
Dalsi usg o 3 tyzdne neskor uz ukazal krasny fazulku s bijucim srdieckom. Vsetko bude ako ma, neovplyvnis to. Max co mozes spravit je nasadit si vitaminy, kyselinu listovu, a vychutnavat si tie chvile, ked Ti este nie je zle, a dociahnes si na topanky 😉
Ja som bola na prvom ultrazvuku az 7t a uz bolo srdiecko. Naco takto skoro nechapem, zbytocne sa len stresujes. Je to este skoro, co by si tam chcela uz aby ti zamavalo? 😀
@miriam7979
@donya ahojte ako vám to dopadlo?
Baby viete mi poradit alebo nemate skusenosti, vo stvrtok som bola na prvom sone v reprodukcom centre a mala som 5mm vacok, v piatok mi prestalo byt zle od zaludka,prsia tiez menej citlive. Isla som dnes na pohotovost tam mi povedala ze vacok ma velkost 2,7 cm a je pozdlzny. Mozu byt take rozdiely v sonach? To vymiznutie priznakov ma vystrasilo.
@tinka308 sice je už neskoro..ale ako Ti to dopadlo?
@plavajka88 ahoj dobre, mam syna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@miriam7979 ja to mam tiez tak ... kontola v pondelok, len mna uz ani prsia nebolia