Baby mam celkom strach 🙄🙈 bojim sa vysledkov, ci bude vsetko v poriadku s babatkom a tak…neviete mi prosim povedat ako dlho sa caka na vysledky odberov z prvotrimestralneho? Dakujem.
Ahoj ja som bola v pondelok a povedali ze výsledky piatok alebo pondelok, lebo sviatok, v labaku menej ludi a tak, inak by boli aj skôr. Merania som mala všetky v poriadku, takže čakám na krv, tiež mam strach ale myslím pozitívne a to stresovanie nám nijako nepomáha. Držím palce, veľa zdravia
autorka, neboj sa, vsetky sme sa bali a bojime. tehotenstvo je aj o tom - bojis sa kazdej poradne, ci bude bit srdiecko, ci je babo zdrave... nijako to nevies ovplyvnit, je to uplne mimo teba. jedine co mozes je posielat mu do bruska vela lasky... o prve babatko som prisla, druhe tehotenstvo som zomierala sialenym strachom, mam nakoniec zdravu dcerku. a toto tretie tehotenstvo sa viac menej snazim so vsetkym zmierit - neviem svoju babu pomoct nijako, je to na nom, musi to zvladnut.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vysledky som mala v ten den. Zalezi asi od ambulancie. A ked nechces tak tam nechod.