Ahojte. Som na zaciatku tehotenstva. Vzdy som mala pravidelny cyklus. Ked som si urobila test a vypocitala termin podla poslednej menstruacie, tak som mala byt minuly tyzden v 6. tyzdni. Preto som uz isla k lekarovi. On to vypocital rovnako, no ked mi urobil sono tak tam toho este nebolo vela vidiet a usudil ze som este len 4+3. Teraz mam obavy. Je to normalne, ze som neskor otehotnela? Pred par mesiacmi som potratila prave v 6. tyzdni, preto mam teraz taky strach. Myslite ze to bude ok? Stretli ste sa s podobnou situaciou? Ale asi mi aj tak neostava nic ine len cakat do dalsej prehliadky...
Presne tak to zmenil lekar aj mne. Zatial je vsetko ok. Neboj za 2 tyzdne bude vidiet uz aj srdiecko
Ja to mam tak isto. Podľa menštruácie by som mala byt v 7tt a u doktora keď mi robil ultrazvuk tak povedal ze nález je primeraný na 5tyzden, kontrola o dva týždne. Tak teraz neviem...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Presne, neostáva ti nič iné, len čakať. A hlavne myslieť pozitívne. 🙂 Tu stačí len kúsok a už to sono vyhodnotí inak. Neboj nič. Držím palce.