Ahojte, kde okrem Sashe.sk xsi viem objednať žreb,kde po zotrrti človek uvidí,že čakáme bábätko ? Ďakujem 🙂
@malinoismum jeej to ste objednali niekde ?
A takto to vymyslela @mamelka ( s dovolením som ti to ukradla na tieto účely moja draha 🙂) ❤️❤️❤️
Bocinkavam Máriu 🌸💗
Ja som to objednala iba cez FaxCopy urobili mi viac návrhov. Pošlem do mailu?
Ak chces, pošli mi do súkromnej tvoj mailik a pošlem rada.
Ach asi som to vymazala - ale
Popozeraj na nete - ja som ani nemusela
Všetko som dohodla mailom- aj svoju predstavu a vybrala som si spomedzi 5 vzorov - a len som si došla vyzdvihnúť 🙂
@malinoismum ale nieje to stieracie zrejme,že
Nie to v ponuke nemajú, aj to som overovala- fakt po celej republike. ☹ jedine sashe…
@malinoismum Mária posiela naspäť 💋 no to moje bolo tak na rýchlo robené 😆 popri práci som to LTT stihla. Ale dievčatám sa to páčilo 🥰dá sa s tým viac ,,vyhrať,, ☺
@mamelka ❤️❤️❤️ aj tak si jedna z najobdivuhodnejsich žien a mamin tu 😊 Krásny večer poklady 🥰😊❣️
Kedysi na škole sme robili takú vyškrabávaciu techniku. Výkres sme zamaľovali voskovkami a to celé potreli tušom, do ktorého sme následne vyškrábavali rôzne obrazce. Teoreticky by sa to dalo použiť aj na to, čo potrebuješ. Text napísaný fixkou či perom by ale musel ísť na papier ako prvý.
@malinoismum ďakujem krasne za milý kompliment 🥰
Dajú sa objednať aj len tie stieracie srdiečka a návrh si spravíš sama.
Možno neskoro, ale ja som si vyrábala stieraci žreb sama, sú originál farby také, ja som si každému spravila sama žreb, sestrám že budú tety, rodičom že budú starí rodičia, starým rodičom že budú prastarí rodičia, keďže som kúpila farbu už som to porobila všetkým ešte aj kamošom sme dali takým dobrým, a oni tam mali iba že čakáme dieťa 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie- a mám overené ozaj všetko. 🙂
1 Jediná možnosť je kúpiť take samolepky ktoré sa stierajú (tie strieborné )- a vyhotoviť si to sama. (Ako napr . @mamelka)
My sme sa práve kvôli tomu, že je to
Dostupné len takto alebo zo sashe (ktorí mali akurát keď sme to chceli cca 3 týždne dovolenku)
rozhodli pre niečo takéto…)