Ahoj je dostačujúce začať užívať kyselinu listovú až počas prvých týždňoch tehotenstva ?a ak áno ktorá je najlepšia? Ja som to pri chlapcoch neužívala
@miskachrumka no idealne je uzivat ju uz pred otehotnenim, ale kedze uz mas 2 deti, asi vies, ci si mavala dobre vysledky alebo nie. Ak si mala dobre predtym a nic si nebrala, podla mna si nemusis ani teraz velmi robit starosti, ak si brutalne nezmenila zivotny styl.
Ja som tiež začala užívať až keď som zistila tehotenstvo v 5 týždni
Počas celého tehotenstva som užívala iba kysalinu listovú a jednu tabletu magnézia. 2x sa stalo, že som si dala 2tbl magnezka a nemala som žiadny problém počas tehotenstva a narodil sa mi zdravý syn vyše 4 kíl.
@miskachrumka a keby ti tu napíšeme, že nestačí, tak čo urobíš? 🙂 jasne, stačí, niektoré neužívajú vôbec, mne z nej bolo zle
@zuzanka.zuzu tak nestačí a hotovo ... nepotrebujem Vaše ustipačne komentáre a prajem Vám do nového roku viac peknej nálady 😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?