Ahojte dievčatá, som 7tt a na nohavičkách som mala slabé hnedé špinenie, teraz už nič. Je dôvod na paniku? Ďakujem za vaše odpovede
@jarka9669 vlastna skusenost, nic ti na pohotovosti v takom tyzdni este nebudu vediet povedat, pokial este neuvidia bit srdiecko (moze byt vidno a nemusi)... nechali by si ta tam a odoberali pravidelne krv na hcg cize by si nebola mudrejsia... pockaj do zajtra za svojou lekarkou, ona ti da nejake lieky pokial uzna za vhodne, duphaston alebo ascorutin mozno a povie co dalej 😊 neboj, dobre bude 😊
Tiez som v 6 a 7 tyzdni spinila. Udajne sa len vytvara zaklad pre placentu a nejak sa moze stat, ze sa “uhniezduje” placenta.
Pokial nie je cerstva krv, je to fajn 🙂
@c_est_la_vie nie nieje to čerstvá krv, naozaj taký malinky fliacik na nohavičkách taky slabo hnedý, dúfam ze to nebude nič, ďakujem za odpoveď
@jarka9669 ja som v 6tt....to iste sa mi stalo pred dvoma dnami...viac hnedeho vytoku cca pol dna....vcera som mala termin u gynekologa na potvrdenie tehu tak ma pozrel a vravel ze je to normlane.....ze sa zahniezduje a je to agresivny proces na nase telo...pokial ta nic neboli je to ok....na sone ziadne krvacanie nevidel ze je vsetko ok a zodpoveda tyzdnu tehotenstva....dal mi utrogestan 2 tabl. vkladat vecer a kontrola o 2 tyzdne.....drzim palce...vsetko je ok 🙂
Ja spinim občas doteraz troska, som v 19 týždni, doktorke som o tom povedala, povedala, ze je to v poriadku, ak to nie je čistá krv a nič ma neboli.. Ja spinim ale tak, ze ked idem na wc na malú potrebu, tak si nájdem trocha hnedého na toaletnom papieri.. Od prvého spinenie som mala 2x sono a všetko bolo v poriadku
@jarka9669 ja som tiež mala v 7 a všetko je ok, bola to záležitosť jedného dňa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Dôvod na paniku nie, ale dobrý dôvod ísť zajtra ku gyn.