Špinenie v 7. týždni tehotenstva

jarka9669
18. jún 2020

Ahojte dievčatá, som 7tt a na nohavičkách som mala slabé hnedé špinenie, teraz už nič. Je dôvod na paniku? Ďakujem za vaše odpovede

pribinak
18. jún 2020

Dôvod na paniku nie, ale dobrý dôvod ísť zajtra ku gyn.

jarka9669
autor
18. jún 2020

@pribinak to uricte pôjdem,len som sa dosť zľakla, nebolo toho veľa ale predsa píšem preto ci ísť až zajtra alebno radšej na pohotovosť

betka233
18. jún 2020

@jarka9669 vlastna skusenost, nic ti na pohotovosti v takom tyzdni este nebudu vediet povedat, pokial este neuvidia bit srdiecko (moze byt vidno a nemusi)... nechali by si ta tam a odoberali pravidelne krv na hcg cize by si nebola mudrejsia... pockaj do zajtra za svojou lekarkou, ona ti da nejake lieky pokial uzna za vhodne, duphaston alebo ascorutin mozno a povie co dalej 😊 neboj, dobre bude 😊

jarka9669
autor
18. jún 2020

@betka233 ďakujem ti krásne, troska si ma uukľudnila

c_est_la_vie
18. jún 2020

Tiez som v 6 a 7 tyzdni spinila. Udajne sa len vytvara zaklad pre placentu a nejak sa moze stat, ze sa “uhniezduje” placenta.
Pokial nie je cerstva krv, je to fajn 🙂

jarka9669
autor
18. jún 2020

@c_est_la_vie nie nieje to čerstvá krv, naozaj taký malinky fliacik na nohavičkách taky slabo hnedý, dúfam ze to nebude nič, ďakujem za odpoveď

acerka11
19. jún 2020

@jarka9669 ja som v 6tt....to iste sa mi stalo pred dvoma dnami...viac hnedeho vytoku cca pol dna....vcera som mala termin u gynekologa na potvrdenie tehu tak ma pozrel a vravel ze je to normlane.....ze sa zahniezduje a je to agresivny proces na nase telo...pokial ta nic neboli je to ok....na sone ziadne krvacanie nevidel ze je vsetko ok a zodpoveda tyzdnu tehotenstva....dal mi utrogestan 2 tabl. vkladat vecer a kontrola o 2 tyzdne.....drzim palce...vsetko je ok 🙂

s_a
19. jún 2020

Ja spinim občas doteraz troska, som v 19 týždni, doktorke som o tom povedala, povedala, ze je to v poriadku, ak to nie je čistá krv a nič ma neboli.. Ja spinim ale tak, ze ked idem na wc na malú potrebu, tak si nájdem trocha hnedého na toaletnom papieri.. Od prvého spinenie som mala 2x sono a všetko bolo v poriadku

stanusenka
19. jún 2020

@jarka9669 ja som tiež mala v 7 a všetko je ok, bola to záležitosť jedného dňa.

betka233
20. jún 2020

@jarka9669 ako si pochodila? 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre