Špinenie v 5tt

dominikabo
3. sep 2018

Ahojte.. Poraďte mi.. Som v 5tt+3 a začala som spinit.. Slabo ružové.. Bola som. Aj u lekára.. Pozeral a ze zatiaľ to vyzerá ze sme ok.. Ale mam akoby stahy po celom bruchu.. Psom čakala ze si ma tam nechajú alebo mi predpise niečo.. Nebola som u svojho gynekológa ale v nemocnici keďže gynekológ dne nepracujú.. Poraďte mi je to OK?? Bojím sa aby som neprišla o malinke😕😕

nikuskaska
3. sep 2018

@dominikabo ja som tiež mala take, trvala som na hospitalizácii, povedala som, že ma bolí brucho a mám kŕče, musia si ta nechať. Ja som takmer potratila, potom si ma tam nechali na viac ako mesiac bol s toho nakoniec veľmi veľký hematóm. Ale už sú mimi na svete, tak neriešim, no nedala by som sa odbiť, mne gynekologička nakazala najmenšie a rovno pohotovosť netreba sa hanbiť lebo ide o vela. A dali ti niečo? Robili USG?

dominikabo
autor
3. sep 2018

@nikuskaska nič mi nedali.. Robili mi.. Neviem ci usg ale pozerali cez....... Tu dole.. Rozmýšľam ze ci zajtra nepôjdem ku svojmu gynekológovi.. Pre istotu..

macko1007
3. sep 2018

@dominikabo chod tam ešte raz,povec že máš kŕče a necítiš sa dobre ...nech si ťa tam nechajú

joannita
3. sep 2018

@macko1007 nemusi to nic znamenat, ja som niekolko x krvacala cervenu krv na zaciatku (aj kopec mojich kamaratiek). Na pohotovosti ma vzdy len pozreli, niekedy pichli injekciu na zastavenie krvacania (niekedy nie) a poslali ma domov lezat. V tak rannom stadiu ti nedokazu inak pomoct. Treba len doma lezat a nic nerobit.

dominikabo
autor
3. sep 2018

@joannita ľahla som si a ležím.. Len sa bojím aby som neprišla o drobca.. 😕😕 Ja som mala ružovú. M potom trosku hnedú..

joannita
3. sep 2018

@dominikabo robili ti sono? Aj brali hcg?

dominikabo
autor
3. sep 2018

@joannita len Sono asi.. Aj tlak merali nič viac

fidela86
3. sep 2018

Ja som mala spinenie, ale hnede, bez akychkolvek vedlajsich priznakov ako krce ap. (bola to stara krv; v 11tt, co je vraj relativne bezne a suvisi s prekrvenou maternicou; moze nastat pri zapche napriklad...) Skontrolovali malinke na ultrazvuku a kedze veselo kopkalo nozickami, nebolo co viac riesit a aj na naslednom ultrazvuku 2 tyzdne na to na konci 13tt bolo vsetko OK, tak to nutne podla mna nemusi nic znamenat. Pri ruzovej, ako som to sama zistovala, si ale treba pockat, ci sa to "nerozbehne" intenzivnejsie..ak nie, malo by to byt v poho.
Kedy mas dalsi termin u lekara?
Kazdopadne silno drzim palce...Daj vediet, ako sa ti dari.

majba
3. sep 2018

@dominikabo asi by to mali nasadiť duphaston, možno aj ascorutin. Ak by si viac kvacala tak aj kanavit. Tie prvé týždne su dosť chulostive. Hlavne, keď sa spraví hematom. Ja by som zas isla K dr.a povedala by som, že mám aj kŕče a krvavácam. Pretože niektorí lekári to nechávaju žiaľ len na prírodu. A treba sa šetriť. Nic ťažké nedvihat.

dominikabo
autor
3. sep 2018

Baby a zistila som moc často chodím cikat.. Kamoška sa ma pýtala ci niesom prechladena dole alebo niečo také.. Ze koli tomu krvacam🤔🤔

dominikabo
autor
3. sep 2018

@fidela86 mam ísť na kontrolu vo štvrtok.. Zatiaľ len 2 krát som mala špinenie.. Odvtedy sa snažím nenamahat a ležím

dominikabo
autor
3. sep 2018

@majba ja mam pocit vo vnútri akoby mi sťahovalo brucho vo vnútri.. Kedy ako😕😕

fidela86
3. sep 2018

@dominikabo Tak to je dobre znamenie. Siiiilno budem drzat palce <3 A posielat pozitivne vibracie tvojim smerom. <3

miriam439
3. sep 2018

@dominikabo Radšej choď zajtra k svojmu doktorovi, ak sa to dovtedy nezhorši, pýtaj si Duphaston, veď ho dávajú mnohým ženám aj "preventívne", keď sa snažia o bábo. Keby som mala pred tromi rokmi viacej vedomosti ohľadom začiatku tehotenstva... nemusela som prísť o bábo. Bola by som si vydupala Duphaston a možno by bolo všetko OK. Teraz ma doktorka každý mesiac dopuje Duphastonom, lebo sa nám nedarí stále bábo, ale vtedy neriešila. A možno stačilo tak málo....
Nedaj sa odbiť.

dominikabo
autor
3. sep 2018

@fidela86
@miriam439 už sa mi to zlepšilo.. Oddychujem.. Nohy vyložene a zatiaľ som nespinila😊

majba
3. sep 2018

@dominikabo roztahovanie v brusku je v pohode. Niekedy môžu boliet kríze alebo slabiny. Ci bolesti ako ná menzes su tiež ok. Len nemajú to byť kŕče. Vtedy už môže byť zlé.

mmag
3. sep 2018

Ja som spinila počas každého tehotenstva do minimálne 12.-teho tyzdna. Po gynekológ. vyšetreniach normálne ako pri menzese.Prvé tehotenstvo som bola 2 týždne v nemocnici, druhé- týždeň a tretie som nikam nešla 😉. Lebo aj tak mi dali len ascorutin a stresovali ma tam, čo nebolo dobré ani pre mna ani pre dieťa. Ascorutin je voľne predajný liek- užívala som ho 3x2 tablety(aj keď je v pribalovom letáku písané, že tehotné ho nemôžu - ale v skutočnosti mozu😉)
Mám tri zdravé deti, aj keď na prvé dve moje stresy mali veľký vplyv a nesie sa to s nimi doteraz🙁
Takze hlavu hore, prípade. nasadiť ascorutin a tešiť sa na bábätko 👍

dominikabo
autor
4. sep 2018

@majba no včera večer som zas mala krvavý výtok.. Aj ráno som si našla tak som šla ku gynekológovi.. Ze nič s tým moc robiť nemôže.. Keď mi robil dole Sono tak keď vytiahol bola tam krv.. Vraj výtok s krvou.. Vypýtala som si dufaston.. Aj by som krvacala a mala bolesti tak mam ísť hneď do nemocnice.. Drobca už je vidno ale je moc malinký.. Tak sa uvidí budúci týždeň.. Zatiaľ mám oddychovať

katka435
5. sep 2018

@dominikabo Dnes mi dr.potvrdila tehotenstvo a hneď po vyšetrení som začala špiniť :( Tiež som 5t+3, dali mi Duphaston a že mám len čakať. Buď sa udrží alebo nič z toho :( čiže som na tom podobne ako ty.

dominikabo
autor
5. sep 2018

@katka435 tiež som z toho zúfalá... Ale stále mi je občas zle a prsia mam trochu bolestivé a žily na nich mam tiež dosť viditeľné.. Tak dúfam ze je to ok 😕😕

dominikabo
autor
11. sep 2018

Baby dnes som bola u lekára na kontrolu.. Dr sa zdá ze drobec nerastie😞😞😞😞😥😥 mma prísť o týždeň a uvidíme 😞😞😞

katka435
11. sep 2018

@dominikabo ako má byť, tak bude...ty toho svojho aspoň vidíš, vieš, že je tam kde má byť...ja mám nakoniec biochemické tehu, hcg kleslo, čakám menzes...

dominikabo
autor
11. sep 2018

@katka435 ou😞 ja som zúfalá.. Za týždeň drobec nepodrastol.. Dr vravel ze môže byt v poriadku ale môžem sa pripraviť aj na to najhoršie 😞😞😞 tak neviem.. Stále mám príznaky.. Prsia mam väčšie

monika12323
4. okt 2019

@majba ahoj píšem dosť pozde, tiež som kvôli hematonu potratila, nevieš z čoho sa robia a ako sa im vyhnúť

monca0021
4. okt 2019

@dominikabo ahoj ako si dopadla?

mamina87
25. mar 2021

@dominikabo ahojky ako si dopadla ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre