Ahojte, robila som si tehu test, jeden pár dní pred očakávanou MS a vyšiel pozitívny, síce bola slabá čiarka, potom v utorok, už bola silnejšia a dnes a už pekne bolo vidno 2 čiarky. Podľa tehu kalkulačky som v 4tt a 3 deň. Na gynekológii som ešte nebola. Čítam že to je ešte skoro. Len mám strach lebo špinenie trvá už cca týždeň. Neviem či sa mám objednať alebo ešte mám počkať?
@ kika_666 ja som mala tiez spinenie v 4tt a pravdepodobne islo o uhniezdovanie vajicka, no u mna to trvalo iba nejake 2 - 3 dni. Volala som lekarovi a ten ma aj tak objednal na vysetrenie az v 7tt, lebo vraj skor by toho moc nevidel...a vsetko bolo potom v poriadku. Ak to trva tyzden, tak by som radsej zavolala, predsa len lekar bude vediet viac. Drzim palce, nech aj u teba to vsetko dobre pokracuje 🙂
@kika_666 kup si ascorutin, spinenie by to malo potlacit pokial je to krv... objednaj sa mozes dostat progesteron na udrzanie tehu
Ďakujem za rady 😊 radšej tam zavolám nech viem 😊
@kika_666
Ahoj! 🙂
Ja som momentálne v 10tt a na začiatku som takisto mala cca 8 dni spinenie. Bolo to skôr take hnedé a raz sa objavilo aj trosku krvi. No naštastie je všetko v poriadku 🙂 pred dvoma týždňami bolo pekne počuť srdiečko, plod sa vyvíjal akurát že som dozadu cca 6 dni. Ale zevraj to nieje veľký problem.
Takze držím ti palce! Hlavne ber na seba ohľad, a ak sa ti dá, tak veľa oddychuj!
@barbara24v ja len, viem, že to nie je k príspevku, ale zaskočilo ma, že sme na tom úplne rovnako 🙂 tiež 10tt a tiež je o cca týždeň (nepovedal mi presne koľko) menšie, kvôli tomu, že ovulaciu som mala až 19dc 🤗 tak držím palce
@jesenna
Jej, to je náhoda! Dúfam, že aj u teba všetko dopadne dobre! 🙂 trošku mam ešte obavy, ale už snáď čoskoro budeme mat po tých prvých 12tich týždňoch a trosku to budem potom už kludnejsie vnímať 🙂
@barbara24v Našťastie už to špinenie prešlo ale v pondelok zájdem aj tak na gynekológiu 😊 ďakujem a aj ja držím palce
Ahojte, dnes som bola na gynekológii a doktorka mi potvrdila tehotenstvo 😊 všetko je v poriadku a mám prísť o 2-3 týždne na kontrolu 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kika_666 radsej tam aspon zavolaj