Ahoj, som tehotna. Je to naše prvé babo, ale v nedeľu som začala slabo krvacať, tak som hneď utekala na pohotovosť, tam mi povedali že to je iba normalna m. Ale vcera som si robila pre istotu tehu test a vysiel negativny tak sa trosku bojim. Mala ste to niektora tak?
Suhlasim s prispevkom nadomnou
no oki a ked ti test vysiel negativny isla si k doktorke? to nie je sranda
Kedy si mala poslednú MS?
Ked si tehotna a potratila si tak ti test nemoze vyjst negativny. Este niekolko tyzdnov po potrate /porode je hcg vyssie. Osobna skusenost aj info od lekara
Dakujem za info, este dnes zajdem na pohotovost
Embryo produkuje hormón HCG na začiatku tehotenstva,ten v čase rapídne narastá, pretože tým oznamuje telu, že nemože menštruovať- pretože je tu nový život- zjednodušene povedané...
V tam skorom štádiu by Ti mal stále vychádzať pozitívny test....
Napis co a ako...
@kathhii ak bola pred 2tt u lekara, tak lekar ozaj nic Nevidel..ak sa embryo prestalo vyvyjat je to normal ze ma negat test ja som mala 2x biochemicke tehotenstvo a v oboch pripadoch slabli testy a prisla ms... No uvidime co vybavi u lekara
nič iné ako čakať ti nezostáva...ale špinenie býva na začiatku tehot. tiež som mala špinenie pri 1 a 3 tehu...Len ja som nevedela že som tehotná, pretože testy som si nerobila...
To su tie blbe digitalne testy 😆Pišu v 4tt ze je baba tyzden tehotna v 5tt ze je 2 weeks pregnant a tak mlade kocky co nevadia ako sa počitaju teho tyzdne si to rataju takto - ze pred tyzdnom jej test ukazal ze je 2tt tak Teraz je 3 😆Uz som tu taku mamču stretla a to uz jedno dieta mala 22r no nevedela ze sa to rata vzdy od posledneho menzesu a az po utz v 10-13tt sa da odhadnut presne podla velkosti plodu ci ma o tyzden viac ci menej ak bola posunuta ovulka. A hoci som jej to vysvetlila ona stale verila testu Lebo sak je digitalny 😆
@miadi Lebo zeny su lenive navod citat 🙄🙄🙄🙄🤔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@acissej Ako vies v 3. tyzdni ze si tehotna? Tyzdne sa pocitaju od poslednej menstruacie, cize priblizne v 2. tyzdni este len nastava ovulacia a v 3. doputuje oplodnene vajicko do maternice a uhniezduje sa. Na konci 4. tyzdna by si mala dostat menstruaciu, ktoru uz ale pri tehotenstve nedostanes, cize niekedy v 5. tyzdni ti tehotenstvo potvrdi aj test (vacsinou je to tak).
Ak mas negativny test a dostala si menstruaciu tak tehotna asi nebudes :-/