Ahojte chcem sa spýtať predvcerom mi večer začalo slábe spinenie hnedé mám nasadené lieky utrogestan 3x denne Večer som si dala a spinenie prestalo včera ráno ako som vstala som mala zas spinenie išla som k mojej gynekologické na odber krvi a popritom som povedala že spinim sestrička mi dala injekciu a neskoršia som si dala lieky ale spinenie stále trvalo a zjavila sa aj troska krv dnes ráno som zas vstala a stále som spinila cistu krv odpočívam lezim celi deň beriem lieky kŕče nemám iba take slabé tlaky v podbrušku môže to byt niečo zle??? Alebo je to normálne v 9tt 1den, ako rozmýšľam keby nie som tehotná tak by som o takom čase mala mat menzes
Kvôli tomu virusu sa obávam ísť na pohotovosť ďakujem z vašu radu
Utekaj na gyn pohotovost, cira krv nesmie ist vo vacsom mnozste aj je uz nasadeny utrogestan. Moze to byt hematom a ten budu na usg vidiet. Ja som spinila a rvali do mna utrogestan a magnezko horom spodom. Teraz som v 25tt
@danielka91 ahoj, ja by som na tvojom mieste išla na pohotovosť ihneď keď krvacas, lebo nevieš z čoho krvacas.. ja som tiež tak začala najskôr špiniť a potom krvácať, tak som v noci letela na pohotovosť, kde si ma nechali pár dni a dávali mi infúzie, zistili mi hematóm, ktorý stále mám a stále spinim, občas zakrvácam ale len jeden deň a tak.. ale to ten hematóm a mám nariadený kludovy rezim až pokial sa mi nevstrebe. Daj si rúško a bež určite nie je to sranda.
@veronika4495 ale zastaviť krvácanie infuziami treba, ak ma hematom a praskol jej môže vykrvácať ( mne tak povedal gyn keď ma prijímali na pohotovosti ) a navyše krv môže stiahnuť zo sebou aj plod.. a závisí ako moc krváca, ale čerstvá krv nikdy nejaví nič dobre. Podľa mna radšej ísť ako si potom búchať hlavu o stenu
Podľa mňa by si určite mala ísť na pohotovosť , už len z valstného presvedčenia sa uistiť, že malé je v poriadki , u každého môžu takéto príznaky znamenať niečo iné
@veronika4495 jasne chapem, no veď ťažko povedať, každý by si mal vedieť svoj zdravotný stav a usúdiť čo je zle a čo nie.
Ja tiež mám spinenie a občas krvacanie a na tu pohotovosť už nejdem, lebo viem že to mám z hematomu a tiež beriem lieky takze tak no 😊 ... ale tak ak by som nevedela čo mi je a prišlo by po špinení krvacanie, tak by som letela hneď na pohotovosť .
@denullllka ďakujem Vám za radi tá krv mi skôr ide keď idem na malú potrebu mám to tak ako by som mala menzes áno už som bola na ultrazvuku 2x a všetko bolo v poriadku
@danielka91 no aj ja mávam presne toto isté, že keď idem na wc tak len vtedy krv a trvá to tak jeden deň, ale snazim sa tiež len lezat a nič nerobiť aby to prešlo 🙂
@danielka91 bola si na ultrazvuku aj po tom co ti isla krv ? A doktor ti povedal ze je to v poriadku a dal ti lieky ?
@lucka63 bola som na ultrazvuku predtým ako mi brali krv potom som lekárovi povedala že spinim utrogestan mám už od začiatku nasadene lebo v 3tt som tiež spinila hnedé ale vtedy to prestalo a teraz to teba dlhšie...a iba povedal že mám brat ďalej lieky a pichli mi injekciu a mám magnerot zas sa teraz obávam keby o teraz robili ultrazvuk či sa nezhorší to krvácanie lezim celi deň mám hore nohy pod zadkom vankúše nerobim celi deň nič
@denullllka a Vám ti trvá iba jeden deň a ostatne dni nič ?
@danielka91 no spinenie ako kedy, jeden deň mám druhý nie a tak, alebo len pár krát za deň zašpinim keď som na wc na malej.. a to krvacanie, tak krvacala som dokopy 3x z toho prvý x som ležala v nemocnici, druhý x som bola na kontrole preistotu na pohotovosti, ale neležala som už, ale doktor povedal, že ak by mi to do večera nepreslo, tak treba prísť na infúziu a teraz naposledy v piatok keď som krvacala tak to trvalo tak pól dňa a prešlo to našťastie, no a teraz mám ale spinenie. Vo štvrtok mám prvú poradňu už, tak hádam všetko ok 🙂
@danielka91 aha , pretože ja som tiež začala špiniť -krv mi šla v 10 tyždni, a na pohotovosti ma vyčistil od krvy a spravil hneď ultrazvuk aby sme videli či srdiečko bije a dal mi utrogestan , ale tak povedal že to špinenie sa môže stať, ale tak ja by som sa bála a šla na pohotovosť radšej
@lucka63 ženy nahodou neviete či Somnou priateľ môže ostať v nemocnici keby má tam nechali buď v Ružinove kramare alebo dunajská streda ? On má totiž nechce nechať samu v tomto a povedal že ak by sa dalo vybrali by sme si izbu spoločnú
@danielka91 to sa nedá, maximálne si môžeš zaplatiť nadštandard ( ak bude voľne), aj ja som si tak zaplatila a bola som na izbe sama a mala som aj návštevné hodiny odkedy som chcela do 20:00 tusim. A teraz sú aj zakázané návštevy v každej nemocnici tak neviem.
Skús Koch, ale pochybujem..
@danielka91 o tom pochybujem ja ked som.bola v Ružinove na pohotovosti manžel doniesol žene veci a nemohli sa ani vidieť, podal to len sestričke
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@danielka91 ja ti poviem moj pripad, nechcem strasit to urcite nie. Ja na tvojom mieste utekam na pohotovost. Ja ked som zacala spinit, tak so isla a bol to zamlknuty potrat. Tvoj pripad to nemusi byt, ale by som urcite isla dat sa pozriet, moze to byt uhniezdovanie, alebo hematom. Hocico....