Ahojte baby 🙂 som v 5 tt a dnes rano som mala slabé špinenie ☹ ....na vložke nič len na toaletnom po utretí. Včera večer sme sa milovali, jasne, že žiadny divočák....ale som sa strašne zlakla,je to normálne??je to naše prvé a nechceme niečo pokaziť, Ďakujem za všetky rady
Môže to byť aj uhniezďovanie... V mojom prípade to bol hematóm. Ale nič hrozné, mala som tiež len také slabučké ako píšeš ty.
Testom uz 3X s gynekológom zatiaľ len odber HCG, včera mi gratulovala a zajtra mám k nej prísť,tak je hádam všetko v poriadku
@maxe38 ja som mávala samo o sebe silny menzes, takze som askorutin bravala....a volala som svojej doktorke tak mi povedala,ze ascorutin si mozem dat,aby sa to nerozkrvacalo, ked som len na zaciatku tehotenstva....a tu som si vycitala,ze to baby beru...este aj Duphaston...ale tak ten hadam nebude potrebny,uvidime zajtra...
@bvabik bvabik.. každé telo je iné... ja som otehotnela nejako v juni a presne 16.augusta som po styku začala krvácať. letela som na pohotovosť kde mi povedali, že sa mám pripraviť na najhoršie.. 27.augusta nasledoval kyret... lekár mi povedal, že sex počas tehotenstva je teoreticky najnebezpečnejší "šport" kvôli priamym nárazom do maternice... teraz mám znova // no sex mám zakázany kedže minulé tehu dopadlo zle... pri bezpoblemovom tehotenstve však lekár nebráni styku vraj čo robí dobé žene, robí aj bábatku no ja osobne už radšej nebudem pokúšať osud. a dúfam že toto tehu dopadne ako má 🙂
ahojte, pridam tiez svoju skusenost. ja som bola asi v 6tt ked sme sa s manzelom milovali. tesne potom som zacala spinit, nasledovali dva tyzdne doma na PN, duphaston a dufanie ze nakoniec vsetko dobre dopadne. Nedopadlo a po dvoch tyzdnoch som musela ist na kyret. Nevravim ze sex moze sposobit potrat alebo ublizit plodu v takom skorom stadiu tehotenstva a ani lekarka mi nepotvrdila, ze za to mohlo milovanie, ale ja uz sa pri dalsom tehotenstve budem obavat aby sa scenar neopakoval, takze prvy trimester urcite bez sexu 😉
@bvabik ahoj ja som bola v 6 tt ked som po sexe spinila. Prisla som na to az rano. Tiez som bola vystrasena. Prelezala som cely vykend a v pondelok mi doktorka dala Utrogestan na vkladanie. Na dalsi den sa to uplne zastavilo. Po 2 tyzdnoch sme to skusili znova len tak jemne a znova sa to pustilo. Zasa som lahla nohy hore nasadila Utrogestan a na dalsi den to bolo v pohode. No a do tretice som si dala tanpon/uz ani neviem preco/ a zasa som krvacala.Tak znova Utrogestan a na druhy den v pohode. Teraz uz neriskujeme a vyckavame aspom do 16 tt.
Ahojte...
Potrebujem od vás radu. S priatelom sa snazime o bábätko..
No menzes mi meska viac nez tyzden a pred par dnami po pohlavnom styku sa mi spustila krv myslela som ze som dostala menzes no nic neprislo. Dnes rano zas po sexe sa mi spustila krv ale to len po sexe a potom uz nic,ale od vcera mam bolesti v podbrusku a aj prsia mam citlive na dotyk. Pytam sa o radu,pretoze zijem v Holandsku a gynekolog ma dovolenku. Dakujem vopred za radu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to obcas tiez mavala, ale to som sa len raz maximalne dvakrat utrela a dost.ale nikdy to nebola jasne cervena krv.obcas sa to stava ked je vsetko prekrvene a citlive.ale ty si este velmi na zaciatku tak to moze byt aj uhniezdovanie.uz to mas aj potvrdene gynekologom alebo iba testom?