Ahojte baby ,potrebujem radu. v piatok som si robila testy , všetky boli pozitívne 😊 len mávam silne bolesti v podbrušku.. včera som mala bledý ružový výtok a dnes som trosku špinila (take bledohnede). Je to v poriadku ? Veľmi sa bojím a len zajtra sa chystám k doktorovi . Ďakujem ☺️
Ja som prvych 10tt mala normalny MS ani som netusila,ze som tehotna 😊 iba ma pichalo bolelo na pravej strane podbruska,som myslela,ze mam pruh natiahnuty 😂😂😂
Ja som tiež spinila. A to som ešte netušila že som tehotná. Stále som čakala, kedy sa spustí menzes😀😀😀
Daj si nato pozor krce hm na potrat tvrdia
Dostala som duphaston.. na sone doktor nič nevidel len zväčšenú sliznicu.. že mám ísť v pondelok ešte na kontrolu ..
@ella199230 no este bolo skoro asi aby nieco videl 😊
@hennyinnsbruck dúfam že bude všetko ok 😔
@ella199230 treba mysliet pozitivne😊😊
ja som tiež špinila asi týždeň alebo dva potom,čo mi vyšli pozitívne testy (ešte som nemala tehotenstvo ani doktorom potrvdené,ale bola som si istá,že som tehotná).Bola som s tým na pohotovosti a až tam mi vlasnte tehotenstvo potvrdili,bolo vidno ešte len vak a pichli mi nejakú injekciu proti krvácaniu.Inak som brala tiež duphaston a špinenie ustalo asi po dvoch dňoch.No a dnes má ten malý vačok už skoro 8 mesiacov 🙂 Držím palce 🙂
@calmmeadow mala si aj bolesti v podbrušku ? .. ďakujem , verím že to dobre dopadne 😊
@ella199230 áno,mala som bolesti podbruška a dosť veľké.Niekedy až také kŕče,ale to sa asi maternice rozťahovala.Tie prvé týždne boli tie bolesti najvýraznejšie,potom trochu poľavili,ale v podstate ma podbruško pobolievalo asi prvé štyri mesiace tehotenstva.
@ella199230 a bola si vlastne u toho doktora? Čo ti povedal?
@calmmeadow aj dnes som bola na kontrole .. už videl aj malú bodku na ultrazvuku tak asi to je na dobrej ceste ☺️ A beriem ešte duphaston .. spinenie už prestalo našťastie 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To ti lekar zajtra povie ci je vsetko ok..moze to byt prask cievka, hematom....ktovie. .. Drzim palce aby bolo vsetko ok