Baby podla utz som dnes 7+5 videla som sono, ukazoval mi blikat srdiecko, babo odmeral takze viem ktore to bolo, ale ja som tam vobec nic nerozoznala, ze kde je hlavicka, rucicky. Dr. povedal ze vsetko ok.
Vy ste v tomto tt normalne rozoznali vsetko? Lebo ja som videla len machulku.
@borka168 najprv som rozmyslala ci je vsetko ok, ale sak lekar by mi snad povedal ak by nebolo... teraz rozmyslam co som za matku ked ani nerozoznam hlavicku babatka
nie v 8tt vies rozoznat ak sa postasti, ze toto je hlavicka a toto je zvysok 🙂 skus si pozriet tu na Koniku alebo napr. stranky typu Mama a ja a pod. ako to v jednotlivych tyzdnovch vyzera 🙂
prve lepsie obrazky cca. viem kde su ruky, hlavicka som mala zo sona v 12tt a potom krasne vsetko bolo vidno na morfo-ultrazvuku po 20tt (aj tam som ale rozhodne nevidela, co mi lekar ukazoval napr. ze vidite je to chlapec 😂 no ani nahodou)
Je to skoro aby si rozoznala 🙂
Ja som niekedy nerozoznala ani vo vyššom štádiu tehotenstva 😅
Ja som si ani nestihla všimnúť kedy premeral bábätko, len mi povedal, že zodpovedá týždňu a srdiečko bije. V tom 8. tt je utz strašne rýchly. V 13. tt som už pekne videla rúčky, nôžky aj dr. ho dlhšie pozeral.
Neboj, v 8tt som aj ja kukala na doktorku že kdeee???🧐 ale potom som bola na sone v 12-13tt a tam som ostala šokovaná ako už bolo všetko krásne vidno, ruky nohy hlavu a to malé tam skákalo a vrtelo sa ako na diskotéke (samozrejme vtedy ešte ty nič necitis) tak som bola veľmi prekvapena aký už je to oproti tej sivej machuli spred mesiaca riadny živý maly clovek😱
V 8 týždni ešte ruky a nohy nerozoznas, sú tam len také zárodky.Ja som v 8 týždni mala len taku"ulitku "😃V 12 týždni je to už ale krásne vidno
Ja som v 25 týždni a ani teraz nejako extra nerozoznávam čo presne je na sone 🙈 iba keď mi to doktorka presne ukáže čo je čo 😂 takze z tohto by som určite stres nemala
Keby som mala riesit, ako vyzeralo babo na prvom ultrazvuku, tak by som sa vystresovala, ze cakam malu chobotnicku 😂. Doteraz sa na tej fotke smejem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jasne že ešte nie, je to príliš skoro