Sono v 7. týždni a chcem ísť k inému gynekológovi

malymonkes
3. jún 2022

Ahojte, osoravedlnujem sa, mozno hlupa otazka ale pri tolkych info a rychlosti mojej gyndy som si nejak nestihla uvedomit na ake sono sa mam objednat (prvorodicka) 😀 Som v 7tt a moja gynekologicka ma poslala na sono MUDr. Cunderlikovi, vraj je na tieto tyzdne naj lekar na sono. Neskor este pojdem MUDr. Holanovi na dalsie v inom tt.. Kontakt mam ale neviem ci im bude stacit ze si vyziadam sono vysetrenie a ze som v 7tt? Vola sa to vysetrenie nejak specialne? Dakujem 🙂

babovka2321
3. jún 2022

@malymonkes robia sa 3 skriningy, okolo 12, 20 a cca 30tt. Podla mna ked mu povies, ze chces sono, co sa robi okolo 12tt tak bude vediet 🤷

malymonkes
autor
3. jún 2022

este mozno podotazka, objednavali ste sa uz k MUDr. Cunderlikovi? Ak ano, ako rychlo vam vedel dat termin? 🙂

anjelicek26
3. jún 2022

On je odbornik na sono, ale v 7mom tyzdni sa ziaden velky skrining nerobi, preco ta tam poslala? Ci mas ist v tom 12tom tyzdni? Vidi dvojicky, trojicky, dieta uchytene niekde pri vajcovode? Si rizikova pacientka? Mala si sa pytat, je mi jasne, ze to cloveka v strese asi nenapadne.

pribinak
3. jún 2022

@malymonkes Cunderlik je super, objedná tá pravdepodobne na 12tt, na morfológiu a meranie kvôli down syndrómu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre