Ahojte som v 10tt zajtra idem k lekárovi na kontrolu, zatiaľ som ešte nedostala fotku zo sona, ale bola by som rada keby ju už dostanem. Som prvorodička všetko je pre mňa nové preto sa chcem opýtať či si foto musím pýtať alebo ju dávajú automaticky?
A čo všetko ma zajtra čaká? Len ma lekár skontroluje alebo čo sa bude diať? Ďakujem 🙏🏻❤️
Moj gynekolog sa pyta, ci chcem foto.
Kus 3.50€
@veronikaszabova otras
Môj lekár dával foto automaticky, v 10tt mi brali krv, kontrolovali moč, vážili má a merali tlak
Sono len cez brušnú stenu
@pribinak preco otras? Je to sukromnik, s ktoreho pristupom som maximalne spokojna.
Dala by som aj 10€ za fotku. Mne to nevadi.
Kto nechce platit, nech si najde gynekologa, kde nebude nic platit.
@veronikaszabova podľa mna za foto vypýtať 3,50 je otras. Ja tiež chodím k súkromníkovi, ale za toto peniaze nepýtal
Asi by mu to bolo trápne
@pribinak mne to nevadi. 🙂
@pribinak dačo im tie drahé ultrazvuky musí zaplatiť, nemajú ich zadarmo
@pribinak moj si pýta 10€ 🙄
@orangiiina otras na n-tu. To je mega trápne. Jeho reálne náklady na foto sú možno 0.30 centov
mne dáva gynekológ automaticky na každej kontrole + dostala som fotky aj na morfo ultrazvuku..
Moja berie 7,50€ za foto zo sóna
Ahoj😊Aj ja som presne v 10 týždni 😃Akurát včera som bola už druhý krát na sone,prvý krát v 5 týždni a tam mi hneď bez opýtania dal fotku ,včera tak isto 😊Ak tak pýtaj si fotku,nechápem prečo by si lekár za to mal pýtať peniaze🤔Včera mi robil sono cez spodok a aj cez bruško.Mali by ti už vypísať tehotenskú knižku ,zmerať tlak a zobrat moč,môjmu priateľovi rovno včera zobrala sestrička krv koli Rh,vraj lebo ja mám negatívnu krv.Do toho sa moc nerozumiem 🤷🏻♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Je to individuálne, asi u každého lekára inak. Moja lekárka tlačené fotky nedávala, fotila som si sama na mobil každú poradňu, mne robila ultrazvuk zdola možno nejaký ster, to už sa presne nepamätám a odber krvi a vzorku moču 🙂