Som zúfalá, neistý výpočet tt a posielajú ma na zákrok

jojica
20. nov 2018

Baby pred 2 tyzdnami som sla na kontrolu s tym že som v 8tt zistili ze som len 6tt,dnes som sla na kontrolu s tym ze som vlastne v 8tt a dnes mi povedali ze bábätko musí ist prec😔ze sa nevyvija a na papieri mam zas ze som 10tt nechápem som uplne v riti zufala,som prvo rodička.Zajtra idem teda do Ružinovskej nemocnice a asi idem na zakrok

nevludna
20. nov 2018

@jojica achjo, to ma mrzi:((( drz sa

natali408
20. nov 2018

@jojica je mi to veľmi ľúto. Ja som v podobnej situácii ako ty, pred 3 týždňami som prišla o bábätko 😦 v 14tt 😦 je to ťažké, ale treba čas. ......

jojica
autor
20. nov 2018

@natali408 no zajtra idem asi na zakrok,priroda si to asi zariadila sama ,som smuta ale aj zmierena aspon viem ze som plodna,ale pred hod.som si robila test a ciarky su silne obe

jojica
autor
20. nov 2018

@nevludna ďakujem, nic nenarobím len sa s tym musim zmieriť

steffi50
20. nov 2018

ja som prvykrat musela dat babatko prec presne kvoli tomu co ty ze sa nevyvijalo, a teraz som tyzden a pol po kyrete v 16/5 tyzdni, zatial cakam na vysledky, drzim palce, hlavu hore, to ze sa nevyvijalo mohla byt len nahoda, treba skusat dalej 🙂

jojica
autor
20. nov 2018

@steffi50 ano príroda to tak chcela som silná žena, bude všetko v poriadnu a ďakujem,držte sa prajem velmi vela síl

natali408
20. nov 2018

@jojica vieš HCG je v tele kým je tam bábo. Vyplavuje sa z tela postupne, po zákroku.
Ja som bola po 3 týždňoch na odber krvi a už sa vyplavil..... neboj zvládneš to.Verím že sa obe raz budeme tešiť z bábätiek. ❤

steffi50
20. nov 2018

@natali408 ahoj, a uz vies aj pricinu preco si potratila v 14 tyzdni, ja som tyzden po kyrete v 16 tyzdni

jojica
autor
20. nov 2018

@steffi50 ja sa strašne bojim zákroku

steffi50
20. nov 2018

@jojica nemas coho, aj ja som sa bala a to mam za sebou 2 x, trva to asi len 10-15 min. hned sa otom aj zobudis,toho sa neboj to zvladnes

jojica
autor
20. nov 2018

@steffi50 ahaaa dobre a pustia ma ten den alebo ma tam nechaju,dufam zajtra mi to aj urobia 😶

natali408
20. nov 2018

@steffi50 ahoj výsledky z histologie máme. Je tam napísané v podstate to, že bábo bolo zdravé, veľkosťou zodpovedalo týždňu a neboli žiadne známky zápalu. Ale čakajú ma ďalšie vyšetrenia. Hematologicke a genetické. No u mňa to vyzerá na vrodenú poruchu krvi. Ale to uvidím až po vyšetreniach. Momentálne mám aj trombózu, ktorá začala už v tehu... len žiaden lekár to neriešil. Nemuselo to tak možno dopadnúť. 😦 A ty ? Ako sa ti to stalo? Mala si spontánny alebo missed?

steffi50
20. nov 2018

@natali408 mala som Missed, a zatial neviem nic, idem po vysledky z histologie zajtra, cakam aj ne genetiku babatka, len to trva dlhsie, a rovnako idem vo stvrtok na hematologiu,lebo maju podozrenie na krv,ale to uvidime,lebo nikto u nas nemal ziadny problem s krvou nikdy, tak som zvedava.

natali408
20. nov 2018

@steffi50 my sme genetiku bábätka nemali, lebo vraj to robia od 20 tt. Ja som mala spontanny potrat.

steffi50
20. nov 2018

@natali408 aha aha, no mne to vybavil primar, trval na tom, kedze je to moj druhy potrat

mummy01
20. nov 2018

@jojica no ja neviem,ja by som to asi tak rychlo nevzdala a zasla aj k inemu lekarovi

ikonica
20. nov 2018

@natali408 ako ti zistili tu trombozu¿ kde si mala? ja mam tiez vrodenu aj ziskanu trombofilnu poruchu a ta tromboza mastrasi... mala si nejake priznaky?

natali408
20. nov 2018

@ikonica no ja mam zapálené povrchové žili na nohe. Od slabín až pod koleno. Priznaky boli, na pohmat bolestivé miesto zápalu a začervenanie a tie žili mam navrete, čo inak bežne mi ich nevidno
... a ty máš bábo ?

ikonica
20. nov 2018

@natali408 nie nemam... len troch anjelickov

vektricka16
20. nov 2018

@jojica neviem ale asi by som isla skusit co povie iny doktor ked nemas jasny ktory si tyzden presne:-/

natali408
20. nov 2018

@ikonica to mi je ľúto 😢 veľmi 😢 prepáč ale musím sa opýtať či zistili dôvod?

ikonica
20. nov 2018

@vektricka16 tiez som si sla po iny nazor ked mi nasli v maji anembryomolu... dokonca este tesne pred zakrokom som si vyziadala este jedno sono... bohuzial sa to potvrdilo... pri prvom potrate slo o ma... tam mi lekar povedal ze dieta sa prestalo vvijat v 9tt a bola som uz 12tt.. ako mi to povedal tak som doma zacala spinit a do troch dni sa spustil samovolny potrat, skoncila som na pohotovosti a pre silne krvacanie mi radsej urobili kyret a zastavili krvacanie...

ikonica
20. nov 2018

@natali408 prve bolo ma.. 12tt.. tam bol dovod asi moja krv... v druhom tehu uz som mala anopyrin, neskor fraxik ale aj tak nepomohlo... islo o anembryomolu, cize tam asi poriesila nieco imunita alebo genetika, zle vajicko ci spermia... a tretie bolo min cyklus 5tt tam asi poriesil svoje zapal mocaku po ovule a atb alebo nizky progesteron ktory mi pocas cyklu s clostiom zistili... do dalsieho kola idem uz vyzbrojena fraxikom a progesteronom uz od ovuly a budem sa modlit nech neochoriem...

vektricka16
20. nov 2018

@ikonica tak to mi je luto ☹

ikonica
20. nov 2018

@vektricka16 to nic... uz nie som najmladsia... a aj to je problem... najhorsie to bolo prvy krat... potom uz ide clovek dalej trosku posilneny, zoceleny, ale uz s neustalym strachom co bude dalej... ale nevzdavam to este... do 40 snad aspon jedno babo bude 🙂

jance333
20. nov 2018

baby, drzte sa. viem, co prezivate, i ked je jasne,ze kazda z nas to citi po stojom. tiez som mala 3 potraty (mimomaternicove tehot., MA, spontanny). vsetko v zaciatkoch, nastastie (stastie v nestasti naozaj). posielali ma po vysetreniach, pravidelne som na hematol. a nezistili nic. nakoniec sa vypytal na vysetrenie moj muz, moj gyndos ho odporucal na andrologiu, urobili mu spermiogram, kde zistili, ze ma malo zivotaschopnych spermii. ci to bol dovod potratov nikto nevie, kazdopadne, po tom vysetreni prestal pit pivo, prestal fajcit (fajcil len obcas a malo,ale aj tak) a bral asi 2 mesiace Folandrol. nasledne isiel na kontrolne vysetrenie, vysledky mal podstatne lepsie, tak sme to aj napriek strachu zase skusili, otehotnela som okamzite a bez problemov som babatko vynosila. tym chcem povedat, nevzdavajte sa nadeje, nerieste len svoj stav,ale zapojte aj vystrenie chlapa, na rozdiel od vysetreni, ktore musia podstupovat zeny, urobit spermiogram je nic. len niektori chlapi bohuzial nie su ochotni podstupit ani to :/ drzim vsetkym prsty :*

ajka0207
21. nov 2018

@steffi50 strasne ma mrzi, ze si prisla o babo. Prepac, ze sa pytam, ale ty si mala MA v 16 tt? A dovtedy bolo vsetko v poriadku? Ja som myslela ze taketo veci sa stavaju len v prvom trimestri. A robili ti kyretaz?

steffi50
21. nov 2018

@ajka0207 áno kyret, a bolo všetko Ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre