Ahojte,prosím Vás viete mi niektorá poradiť,alebo napísať Vašu skúsenost? Včera ma zobrali do nemocnice s podozrením na mimomaternicové tehotenstvo. Problém je,že plod nikde,ale vážne nikde nenašli. Hcg som mala 2079. Dnes ma chceli operovat,ale ráno mi zase vzali hcg,bolo 2427 a plod stále nikde nenašli. Je to možné?
@mary39 HCG mas dost vysoke. V 5+3 este nemusia nic vidiet. Skus este pockat do ukonceneho 6 resp 6+3 by uz mali vidiet.
Ja som mala mimomaternicove a 2400 som mala v ukoncenom siedmom tyzdni; Vtedy ma operovali. Ja som tiez bola na sone relativne skoro, lekar nic nevidel, vtedy nestresoval.
Zda sa mi divne, ze 5+3 nic nevidia a chcu ta operovat, ved mozes mat o tyzden posunutu ovulaciu a v podstate byt v 4+3.
No oni nevidia nikde nic umiestnene. Som druhy den v nemocnici,aj to preto,ze to nevedeli nikde najst. Myslia si,ze vo stvrtok to uz uvidia,preto som z toho zmetena. Mam doma este dvojrocneho syna,jeho mi tiez videli az v siedmom tyzdni,no teraz s tym robia riadne zmatky a riadny stres
urcite treba cakat.
sice ja som mala ovela nizsi HCG, ale doki nevidel nic, zavolal ma o 3 tyzdne neskor, takze som bola v 8tyzdni a uz bol plod a srdiecko.
drzim palce, urcite este pockajte 🙂
@jaris84 ďakujem......ja som u lekára ešte nebola....len nakoľko som kvôli endometrióze prišiel o vaječník aj vajcovod....tak mimomaternicového sa veľmi obávam...ale nemám žiadne bolesti, ani krvácanie, ani špinenie, druhá čiarky mi každým dňom pekne silnie...tak snaď to bude OK 🙂
Mne ms nemeskal,ja som mala hnedy vytok v 3 tyzdni asi pat dni,tak som bola v tom,ze som o to prisla. Potom som tak raz za den mala trosku spinavy papier od krvi,ale priznaky som stale citila ako pri malom,tak som si spravila test,to bol 4 tt a bola slabucka ciarocka. V 5tt som si robila test a bola ovela silnejsia. Lenze plod nikde nevedia najst,ani v maternici ani na vajecnikoch,tak sa rozhodli,ze to moze byt mimomaternicove,tak lezim v nemocnici,hcg mi stale rastie a plod nevideli,tak chcu cakat do stvrtku. Podotykam,ze druhy den slabeho spinenia mi doktor nasadil duphaston a asi za dva dni zabral a uz nespinim
Tak dnes ma operovali,plod bol na lavom vajecniku. Dnesne hcg bolo 3300
@michovka ano laparoskopicky ma operovali,asi dve hodiny po prebrati,mi zacalo byt strasne zle a mala som velke bolesti,tak mi museli dat este infuziu,ale uz je to dobre. Asi to boli dozcuky po anestezii. Dnes mi robili este testy,ak vijdu vysledky z krvi dobre (dobry krvny obraz a znizujuce sa hcg),tak ma dnes pustia domov a potom ma uz caka zotavovanie,ajpo fyzickej aj po psychickej stranke. Ale v tom mi isto pomoze moj dvojrocny syncek. Dakujem za povzbudenie
ahojte ja som mala posledny menzes 7.9. a bolesti som mala 29.9. neviem preco....a potom ked m meskal menzes tak som robila digitalny test 12.10. a vysiel 1-2 tyzden a aj palickovy vysiel taky slabsi,na krv som bola v pondelok a mala som 115 a nebolo nic vidiet len sliznca vysoko,na sono mam ist zasa v piatok a mavam obasne bolesti v podbrusku,co si otom myslite prosin
@oliinka ahoj,mrzi ma,ze to takto dopadlo 😔. No mne prisiel menzes velmi skoro,asi o tyzden a pol po laparke,aj lekari boli prekvapeny,odvtedy som mala uz dalsi a co chvila ma prist dalsi. Ale vacsinou co som komunikovala s inymi zenami tak im trval mesiac az sest tyzdnov kym prisiel
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mary39 no ked mas HCG cez 2000, tak by malo byť vidieť aspon umiestnenie gest.vaku v maternici.