Som v 9. týždni, celú noc prespím, ráno vstanem a opäť spím do obeda

adkajanova
15. sep 2021

Zdravím som v 9 týždni tehotenstva Celú noc pre spím vstanem ráno a opäť spím do obedu Boli ma hlava

nikpa
15. sep 2021

@adkajanova šťastná to žena, že môžeš toľko spať 😄Ja keď som bola v 9.tt som chodila normálne do roboty a aj hlava ma veru bolela.

1katus1
15. sep 2021

@adkajanova piješ dostatok.vody? Zmeraj si radšej tlak aj 2x denne a pia si ho. Ukáž to lekárovi. Mne pomáhalo magnezium.

srferreira
15. sep 2021

Uzivaj si dokedy mozes spat a oddychovat. Potom si nepospis tak kvalitne💤 😴

veronice
15. sep 2021

V tomto tt som to mala v oboch tehotenstvach rovnako 😁👍 normalka. Telo prechadza velkymi zmenami a energiu teraz vklada do babatka viac ako do teba 😁 oddychuj ak mozes, to prejde 🙂 pi vela vody, supni magnezko, obcas si zmeraj tlak a hlavne pokoj 🙂

hederamonstera
16. sep 2021

Super, ze si mozes pospat 🙂 je to ok

adkajanova
autor
16. sep 2021

@srferreira ja už jedno mám dieťa

luci_ba
16. sep 2021

@adkajanova je to normalka, ja ja som stale bola unavená, uplne som zaspavala v robote

vanda323
16. sep 2021

@adkajanova Jooj to buď rada ja som v 17 týždni celú noc nespím a ráno chcem celý deň spat lenže nemôžem

januarova
16. sep 2021

@adkajanova a kto je s dieťaťom kým doobeda spíš?

gionella
16. sep 2021

@adkajanova hrozna únava na začiatku tehotenstva je úplne normálna. Ako ti tu radia buď rada že popri tej únave nemusíš behať za staršími deťmi a chodit do prace

nika23t
16. sep 2021

@adkajanova ja som pri tehotenstve s prvou dcérkou prespala prvé 4 mesiace... Babka ku mne chodila a budila ma, že sa musím aj hýbať 😊 Ale fakt ze cele dni som spala... Pri druhom tehu som si to už nemohla dovoliť 🤷‍♀️ Teraz som tretíkrát tehotna a prvé mesiace som pracovala. Doteraz nechápem, ako som to pri tej únave zvládla...

pianina
16. sep 2021

@adkajanova aj ja som malo to iste 😀šípková ruzenka

adkajanova
autor
19. sep 2021

@januarova mamzel

adkajanova
autor
19. sep 2021

Keď že ma poobednú o 12:00 odchádza z domu a potom som s malou do 23:00 a večer mi nechce ani spať ha len hrat

nikapuggioni
20. sep 2021

Ja som tak prespala celý prvý trimester 😀😀 som z 24 hod spala dobrých 18 😅🤣 nooo čoby som za to dala teraz aby som sa dobre vyspala 😀 takže si to užívaj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre