Som v 9. týždni a som veľmi nervózna

12. okt 2021

Ahojte, moze sa stat nieco babetku? Som strasne nervozna aj na priatela aj na moje dievcatko 😐 dost ma to potom trapi .. ale neviem co robit ... mali ste to aj vy tak na zaciatku? Prejde to? A boli deticky po narodeni v poriadku? Dakujem za kazdu normalnu odpoved

michaela789
12. okt 2021

Čo znamená nervózna? 🙄 Každopádne, nemyslím si že v 9. týždni dieťa vníma akú máš náladu. Skôr tým škodíš sebe, zbytočne si dvíhaš tlak a zbytočne pridávaš telu niečo s čím sa musí vysporiadať.

autor
12. okt 2021

@michaela789 dost aj kricim, skoro kazda blbost ma vytoci .. viem, ale vbtomto obdobi sa vyvija.. ci to neuskodi

slniecko_12
12. okt 2021

Urcite to nie je dobre ani pre babatko ani pre teba..inak..takto na zaciatku som aj ja bola strasne ale strasne nervna na kazdeho..skus sa trosku miernit..daj si medovkovy cajik 😊

michaela789
12. okt 2021

Nemyslím si že by to priamo uškodilo ale nie je to ani dobré.
Tvoje telo má práce až po samé uši s prispôsobením sa tehotenstvu, hormóny z teba tečú každým pórom, celkovo organizmus maká na 200% aby udomácnil dieťa a ty ho stresuješ navyše nejakým zbytočným vypätím.
Skús sa ukludnit, daj nohy hore a užívaj si tieto verím že bezstarostné začiatky, kým udru nevolnosti, priberanie, nepohodlie a pod.

julie19
12. okt 2021

Ja som preplakala cely prvý trimester a mám zdravé šťastné a vesele dieta ;) ... mala som také navaly placu 😅... nedarilo sa mi v práci - plač, pohadala som sa s muzom - plač, pribrala som - plač, pandemia - plač, dojemny film - plač, nesadlo mi oblečko v obchode - plač 🤣🤣🤣... ten zaciatok je velmi tazky taky koktail hormonov ze dovi, obdivujem svojho muža ze to dal (aj ked robil vtedy pozoruhodne vela nadčasov🤔) ... v kazdom pripade, skus si oddychnut a uvolnit sa vždy ked sa dá, dopravu si spanok, dobre jedlo, skus prekusnut nervy na veci ktore nie su zivotne dolezite... pre tvoje vlastne zdravie a pohodlie... malé bude OK ;)

leuska1991
12. okt 2021

Ja som tiez podrazdena,stekam v jednom kuse. Ja som to mala aj s malym ...az do konca tehu🙊

basska_b
12. okt 2021

Prejde to. Ale až v 12tt. Môže za to nadprodukcia estrogenu. Ja som v jede vykopla kuchynskú skrinku. Dieťa je v pohode a je úplný flegmatik. Vonkajší stres škodí, nie takéto vnútorné napätie

bory195
12. okt 2021

V treťom tehotenstve som bola počas prvého trimestra v úplných depresiach, neznášala som cely svet a každého, bola som nervózna a nikdy som sa necítila horšie ako vtedy, ja som bežne veselá, optimistická, žijem s istým nadhľadom, vtedy bolo všetko zlé, našťastie to prešlo, pripisujem to hormónom, bábätko ma 5 mesiacov a nezdá sa, že by mu niečo aktuálne chybalo.

ankare
12. okt 2021

Neboj, všetko bude v poriadku, v brušku máš zdravé dieťatko a už sa na Vas teší. Snaž sa to užívať si to. ❤️ Držím palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre