Som v 9. týždni a prestalo mi bývať zle

21marianka11
9. mar 2021

Ahojte baby, prosím Vas je tu niektorá taká ktorej bývalo zle a len tak jej prestalo ? Od 6tt som bola uplne nepoužiteľné, že zo všetkého jedla mi bolo zle, ale teraz zrazu prestalo... Bojím sa aby to nedopadlo zle, k doktorke idem až o 2tyzdne.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janynyna
9. mar 2021

Nič sa neboj. Mne v tehotenstve nebolo zle ani raz. A mam zdravého chlapčeka.

cookie29
9. mar 2021

Bohužiaľ, nikto Ti nepovie. Okrem ultrazvuku. Príznaky môžu prichádzať a odchádzať a všetko môže byt v poriadku. Tak ako kľudne môžeš stráviť týždne s hlavou v zachodovej mise a o dieťatko prísť. Je to stresujúce ja viem ale skús si vydýchnuť

21marianka11
autor
9. mar 2021

Pokúsim sa nebáť, aj keď je to naročne ...

nairia
9. mar 2021

mala by si sa tesit, ze ti nie je zle, vobec by mi nenapadlo nad tym rozmyslat, ze zrazu mi prestalo byt zle = bude nieco babatku... kazde telo reaguje na hormonalne zmeny inak, pravdepodobne sa ti to ustalilo... ja som sa ako potesila, ked mi par dni nebolo zle, skoda, ze vcera mi bolo naprd znova a neviem si odsledovat aky som mala predtym rezim, ze mi zle nebolo... detto s bolestivymi prsiami, co tu minule tiez riesil niekto... mna konecne po mesiaci prestali boliet aj konecne nie su navrete, pomaly som buchala nealko sampano 😅 a absolutne som sa nepozastavila nad tym, ze to je zle znamenie...

oli18
9. mar 2021

Ved to je normalne, ze v zaciatkoch byva zle a potom to prejde. Hadam nechces, aby ti bolo cele tehotenstvo zle

diaalex
9. mar 2021

@21marianka11 ani raz mi nebolo zle, keby nemám ms ani neviem že som tehu 😉 a narodila sa mi zdravá dcérka 1 deň po termíne prirodzene 😉

21marianka11
autor
9. mar 2021

Ja sa bojím len preto, lebo som už bola tehotná a bývalo mi zle... a keď mi prestalo byť a išla som na kontrolu som zistila ze mam zamlčaný potrat presne takú dobu ako mi nebolo zle... takže by som bola radšej keby mi bolo ešte že aspoň do toho 3mesiaca

nairia
10. mar 2021

@21marianka11 och, tak to je nemila skusenost a v tom pripade chapem tvoje obavy, ale neboj, vsetko bude ok 🍀 lahko sa mi asi hovori, ale snaz sa na to nemysliet, v nutnom pripade, nemozes zavolat doktorke a spytat sa na skorsi termin mozno?

21marianka11
autor
10. mar 2021

@nairia To som mala asi len dobrý deň, rano mi uz zle nieje ale zato tak o 17 som neni schopná nič robiť... Čo mi nič netrávi

nairia
11. mar 2021

@21marianka11 🙈 ja som tak mala tiez minule par dni, som sa celkom potesila, ze konecne sloboda, ale moja radost netrvala dlho, uz je to nazad, odporucam vyskusat zazvorovy caj, mne pomaha.

21marianka11
autor
11. mar 2021

@nairia Zázvorový čaj veru vôbec neľúbim, ale mam tehotenské lízatko v ktorých je zazvor a tie pomáhajú 😊

rk123
12. mar 2021

mne sa stalo to iste co tebe, teraz koncim 8tt a je to tak na striedacku. posledne dva dni mi je lepsie a teda bojim sa jasne, ale snazim sa nestresovat. prirodu aj tak neovplyvnime, nejak to je a tym ze sa stresujem nicomu nepomozem. priznaky mozu vymiznut, potom zase prist atd .. nemusi to nic znamenat. pripadne chod skor na kontrolu nemozes? moj gyn mi hned povedal ze keby sa mi nieco nezdalo mam prist a pozrieme ci je babo ok. pripadne si davaj kontroly castejsie ak ta to ma ukludnit a psychicky pomoct.

erikaamerika
16. mar 2021

Ja som teraz v 8tt a vcera napriklad by som este vrazdila za jedlo kazdych 15 minut a dnes zrazu normalne vsetko. Prsia zrazu bolia iba trošičku...??? Jasne stres zrazu, ze ci je vsetko okej...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre