Som v 9. týždni a dnes mi nie je po prvýkrát zle

8. okt 2020

Viete ako to chodí, veľa z nás sa v tehotenstve bojí, hlavne ak už niečo zlé v tehotenstve zažili..
Mne momentálne prebieha 9tt a dnes prvý krát mi nieje zle. Fakt každý deň od 4tt mi bolo zle, negrcala som, len mi bolo zle od žalúdka. Stalo sa vám, žeby vás to aj tak rýchlo ako v 9 tt prešlo?

monika_xixi
8. okt 2020

Ja neviem, co cakas ze ti bude zle az kym tvoje dieta nezmaturuje? Ved jasne ze nevolnosti raz skoncia, bud rada

misana84
8. okt 2020

ja som nemala vobec, citila som len strasnu unavu

nelca0510
8. okt 2020

Prešlo. Aj bolesti pŕs a podobne. To je len preto, že sa mení hladina hormónov. Hlavu hore, dobre bude🙂

maris5
8. okt 2020

Pri prvom som ani nevedela, ze som tehotna, pri druhom som grcala do 8. mesiaca.

simonkaba
8. okt 2020

preslo tiez na ziaciatku 9tt asi na 2 tyzdne a potom zasa zacalo 🙂

thoughtfulweirdo
8. okt 2020

Jasne, mne to od 10tt obcas na den, par dni prejde, potom sa nevolnosti vratia, potom zas prejdu bolesti prs, o par dni sa vratia, potom prejde na par dni vsetko a o chvilu je naspat 😄 a tak dokolecka.

danielahamar
8. okt 2020

Nie každá vracia do porodu, každé tehu je iné predsa, ja áno, takže ti moc neporadim😆

bagre
8. okt 2020

@monika_xixi no takto... ja napr. vždy keď bábo odišlo, tak mi prestalo byť aj zle a aj iné prejavy zmizli- a na kontrole bol výsledok missed. Inak mi bolo zle celý prvý trimester. A takých žien je viac... A potom sú samozrejme aj také, ktorým nebolo zle nikdy. Autorka písala, že sa bojí, tak neviem či je problém dať normálnu odpoveď...
Autorka - nestrachuj sa zbytočne - aj tak to ničomu nepomôže, skús byť v pohode do ďalšej kontroly 😉 inak je všetko ok nie?

sense
8. okt 2020

@bagre ja som o dieta prisla a nevilnosti som mala este takmer tri tyzdne hoci uz nezilo.

bagre
8. okt 2020

@sense býva to rôzne, ja viem... len mi to prišlo necitlivé- tá prvá reakcia, lebo autorka jasne napísala že sa bojí kvôli zlej skúsenosti. U mňa osobne to bolo tak, u ďalších žien inak... Nik jej nevie zaručiť ako je to v jej prípade momentálne - to sa ukáže časom a pri kontrolách, kiežby to dopadlo dobre a nebol to môj prípad 🙂

pseudomonas87
8. okt 2020

@bagre súhlasím, po zlej skúsenosti sa človek boji.... Aj ja som to tak mala, pri prvom som sa zrazu cítila opäť super a vnútorne som vedela ze niečo nie je ôk a pri druhom tehu som sa bála celý čas, len v deň sekcie nie 🙂, to som si užila

janynyna
8. okt 2020

Ja som za celé tehotenstvo ani raz negrcala. Jedine čo mi vadilo boli parfémy a sprchace. Akurát pánsky mi nevadil. A ani neviem kedy to prešlo. Obec som to nesledovala.

siegi
9. okt 2020

Stalo sa mi to v 8tt. Na dva dni mi bolo dobre a potom sa nevolnosti zbrosili. Teraz som v 11, zase bolo 2 dni dobre a od dnes zase riadne zle

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre