Som v 8. týždni tehotenstva?

valentina1234
7. dec 2020

Chcela bisom sa opýtať či som alebo niesom tehotná.
Ms som mala 15.11 ale bol taký že prvý deň červený a slabý, a 3 dňi hnedý. Picha ma podbrušku raz v ľavej raz v pravej strane. Chodím častejšie na wc.A mám neustále chuť na sladké prsia ma nebolia iba trošku prsníky ked sa ich dotknem môžem byť tehotná?
Mala bisom byť v 8tt...
Test som neskúšala.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliatriscova
7. dec 2020

@valentina1234 ťažko povedať.........malo informácii.......urob si tehu test..........ja takéto príznaky mávam pred ms a nie som tehu........každá sme iná 😉

mirka1633
7. dec 2020

@valentina1234 a preco si test neskusala? Myslim, ze ten ti odpovie skor nez toto forum na takyto druh otazky a ked nie test tak chod k lekarovi

ivkazba
7. dec 2020

Test si neurobíš ale my máme vedieť, či si tehotná? Dúfam, že nie.

nerya
7. dec 2020

Prsia má nebolia, iba trošku prsníky 😂😂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
noami12
7. dec 2020

@valentina1234 odkiaľ to mame vedieť? Je bežné že žena má chuť na sladké aj keď nieje tehotná aj všelijaké pichanie. V tehotenstve som začala chodiť častejšie na WC v takom 20 týždni, to tiež nieje pravidlo že hneď žena musí byť tehotná.
Ak píšeš ze mala by si byt v 8 týždni tak si sprav radšej test ktorý ti tehu bud potvrdí alebo vyvrati.

m_o_n_c_a_k
7. dec 2020

Podľa mňa je to troll

lenka7477
7. dec 2020

keď si pôjdeš kupovať test , kúp si aj učebnicu gramatiky , alebo ju vyber z tašky ☹

dominikac321
7. dec 2020

mne sa velmi paci ako aj urcila ze je v 8mom tyzdni :D

klarissa25
7. dec 2020

🙊🙊🙈🙈

kristina2015
7. dec 2020

Môžeš ,jasné tehotenský test si sprav .

klip0
7. dec 2020

Ms si mala 15.11 ale si v 8mom tyzdni, to troaku nesedi ci 🤷‍♀️

petamich
7. dec 2020

@klip0 no to akoze keby ju neratala, ze ju teda nemala a tym padom poslednu mala v oktobri a je teda v 8tt 🙂 🙂

tosomja
7. dec 2020

Ked ta prsia nebolia, ale len trosku prsniky, urcite si tehotna. Radsej bud gramotna ako gravidna 🤦

snazilka_bio_mamka
8. dec 2020

aky je rozdiel medzi prsiami a prsníkmi? :D

melania12345
8. dec 2020

😃

melania12345
8. dec 2020

Ona myslela že ju nebolia celé prsia ale iba prsníky ale áno môžeš byť tehotná..

melania12345
8. dec 2020

@dominikac321 Niektoré malý ms aj keď tehotné boli tak sa ukľudní aj ja som mala do 4 mesiaca

melania12345
8. dec 2020

@klip0 Ti nepíš keď nevieš že niektoré majú ms aj keď tehotné sú keď mala 15.11 tak bola asi v 5 TT tak to mohla mať aj spinenie.

jeliz59
8. dec 2020

@snazilka_bio_mamka aj ja premýšľam...že aký....strašne ma to zaujíma 😂

klip0
8. dec 2020

@melania12345 a ty si asi ta ista osoba ako autorka, len mas daksi ucet ze 😁😁😁

petamich
8. dec 2020

@melania12345 no ja mam prsia a prsniky iba jedny presnejsie 2 ks a na nich mam bradavky ako presne si mam predstavit ze ju boli iba jedno? ja nahodou tehotna som a bolia ma prsia = prsniky

petamich
8. dec 2020

@klip0 som zasa nieco zmeskala? komentovat si sama sebe pod cudzim nickom ale ano suhlasim napadna podoba v style komentarov a az neuveritelne autorke rozumie

klip0
8. dec 2020

@petamich no a ten druhy profil je cerstva registracia

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre