Ahojte dievčatá, hĺadala som vo fórach aby som nezakladala novú temu ale nenašla som. Som v 8tt a dala som sa vypisať na PN u obvodnej lekárky, nakoĺko som robila aj nočné a ťažku fyz.prácu a Dr.mi vyhovil nakolko mi pred 2 rokmi bola diagnostikovaná Hernia disku (platnicka) s tým že mám doma cvičìť atď. mi vyhovila. Mám pripoistenie PN a ochranna doba mi končí na konci novembra 2017. Čiže móže ma gynekologička dať na PN od 12tt? Až do nástupu na MD? Mali ste niektorá podobnú situáciu? Vyplatila Vám poisťovňa AEGON toto plnenie?? Môžem ísť od gyn. na PN hneď od 1.12.? Aby mi to zaplatili? Ďakujem za odpovede 🙂
@ruzicka111 ak tehu nieje vo vylukach tak moze. Ak by bo nech ti da dg na pn tu platnicku.
No v podmienkach majú že po tej ochrannej lehote 9 mesiacov áno, tak uvidíme. V niektorých starých fórach som našla že aj nepreplatili. Ale to boli staré príspevky. Tak som chcela zistiť aktuálnejšie 🙂 Teraz som na PN ale od obvodného Dr.
@ruzicka111 vsak si precitaj vseobecne poistne podmienky musela,si ich prebrat k zmluve a tam to bude napisane, ci sa poistka bztahuhe aj na tehu. Kazda tu mize mat inu zmluvu, tu ti nikto 100% neporafi. Popripade zavolaj do poistovne.
@nelinka2009 no platničku keby mi aj dal tak nič nedostanem, už som v minulosti na ňu maródovala. A poisťovňa mi nepreplatí PN, keď už v karte to mám.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak mas ochrannu lehotu do konca novembra a na pn nastupis v decembri tak by si uz mala splnat podmienku ale zalezi ci aegon preplaca pn koli tehotenstvu. Ja som mala napr metlife a tam mi nepreplatili nic a teraz som znovu tehu na pn ale uz som poistena v alianz. Svagrina bola tiez u nich poistena a preplatili jej. Takze uvidim ako to dopadne po ukonceni pn.