Mala by som byť cca v 8 týždni, kontrolu mam o 5 dní. Bolo mi veľmi zle, zvracala som, mala som silné bolesti brucha a zrazu to prestalo. Ešte mam citlivý čuch, ale všetky nevoľnosti naraz prestali. Môže to niečo znamenať ci je to normálne?
áno taktiež som to mala v 7tt 🙂 Potom ma len zvyklo naťahovať a sem tam bolesť prs
Moze to znamenat zamlcany potrat alebo len proste den ti je dobre a zajtra to zacne zas..
Nemusi to znamenat nic a moze. Pri prvej mi ani raz nebolo zle pri druhom asi prvy tyzden a to som este nevedela ze som tehotna. Znama sa ma len tak opytala zo srandy ci som neni zase v tom, no ja hovorim urcite nie s muzom sme spali spolu po porode len 1x (v tedy mala krpata 3 mesiace). Nedalo mi to spravila test a hned 2 carecky 😀
Tiež sa mi to dialo, všetko bolo úplne v poriadku. Dám ti radu, negoogli, lebo na veci ktoré sú normálne najdes katastrofické scenáre. A nikto ti nezaručí že to nie je MA, ani keby si mala všetky príznaky to nie je žiadna garancia, že je všetko ok. Ja som sa skoro googlenim priviedla na psychiatriu
Ahoj ako si dopadla na kontrole?
@ella238 ahoj všetko bolo v poriadku. Ostalo mi to stále takto, par dni mam všetky príznaky co existujú a potom sa zobudím a nič mi nie je. A tak dookola
Ďakujem za odpoved, pýtam sa lebo moje sono nevyzeralo dobre a vlastne mi odzneli aj všetky príznaky, už aj prsia mi idu do normálu, vo vnútri keď si dávam progestenale tak tiež už to tam nemám také opuchnuté tak sa bojím. Preto čítam všetky prispevky a zisťujem. Robila som si tehotenský test a ten hneď vyskočil silné čiarky. Tak ja neviem co sa deje. V pondelok mám kontrolu a má sa rozhodnúť. Ak nebude srdiečko tak som v háji 😢
@ella238 držím ti palce, nech to dobre dopadne ❤️
U mna to znamenalo zamlcany potrat
Ahojte baby potrebujem radu som v 11týždni. A včera ako som spala pocítila som na ľavej strane bodavu bolesť pri nádychu. Kontrolu mam o týždeň stretli ste sa s niečím takým ďakujem vopred
U mna to znamenalo spotanny potrat, 2 dni po nahlom odzneni priznakov.
@iva0001 pokial nekrvacas tak klud...ja som to v 11tt tiez mala, krce az take bodave...samozrejme som bezala k lekarke...babatko v poriadku..sama.mi povedala ze to je travenim a tym ze sa maternica roztahuje a vsetko sa tam vnutri meni...takze relax a uvidis na kontrole 🙂
@casillas28 dakujem čakám prvé a aj dlho sa nám nedarilo tak každé pichnutie už rozmýšľam čo to môže byť. Je to pre mňa nový jav😉
Vybehni na pohotovost teda
@iva0001 chapem uplne, povedz si tak ze su veci ktore ovplyvnit nevies...bude tak ako ma byt... pokial naozaj nekrvacas treba byt fakt v pohode a oddychovat 🙂 takto na zaciatku aj tak moc roho sa nezmoze..ine by bolo keby si vo vyssom stadiu a necitis pohyby...drzim palce
@casillas28 ďakujem 🤗
@iva0001 ahoj, mňa takteto bolesti prepadavali vždy celé tehotenstvo. Nemusí to nič znamenať. Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Este sa netes oni sa vratia😀