Som v 8. týždni a nie je mi zle

9. nov 2021

Baby? Je v poriadku ak som 8tt a nie je mi vôbec zle, nič ma neboli? Je babo v poriadku? V piatok idem k lekárke a mám kúsok obavy 😕

anjelicek26
9. nov 2021

Boliet ta nema co, zle ti byt nemusi. Mne tiez nic nie je, len pri soferovani je mi divne, bolia prsia...babo je ok, minuly tyzden mu uz krasne bilo srdiecko... tiez sme v 8.tyzdni.

veronice
9. nov 2021

Vyckaj casu, mne zacali nevolnosti v 9tt, akurat som 25tt a este stale nepresli 🤦‍♀️ nemusi ti byt nutne zle aby bolo vsetko ok 😉 pri prvom dietati som nemala ziadne nevolnosti a vsetko bolo ok. Teraz to mam asi aj s urokami 🤦‍♀️

autor
9. nov 2021

@anjelicek26 aha takze to je v poriadku, upokojila si ma
@veronice a možno mi nebude zle vôbec

julka29
9. nov 2021

ja začínam piaty mesiac a do teraz mi nie je absolútne nič 🙂 ani raz mi nebolo zle proste proste nič

nique
9. nov 2021

Mne nebolo zle ani pri jednom. Pri prvom som sa stale bala, pri druhej som si to fakt uzila. A keby som nemala obrovske brucha, tak ani neviem, ze som tehotna. Nic ma nebolelo.

katka1389
9. nov 2021

Mne nebolo nic cele tehotenstvo iba na konci uz som nevladala nic robit...

luci_ba
9. nov 2021

spomínam si, ako som si presne toto povedala raz cez dlhé poobedie v práci. Že veď vlastne je mi dobre. O par minút som sa postavila, išla si pre kávu a taaaak ma krasne nadraplo 😁bud rada že ti je dobre

ajsha123
9. nov 2021

@anjelicek26 jéj, vy čakáte bábätko? Blahoželám 🙂

domcatko1811
9. nov 2021

Ja som 19 tt a doteraz mi bolo zle len raz a aj to skôr, že mi nesadla praženica, lebo som ju pazravo zhltla 😅 😅 a zatiaľ podľa vyšetrení a výsledkov všetko v poriadku.
Takže nemusíš nutne prevracať celý prvý trimester 🙂

humajnicek
9. nov 2021

Gratulujem k mimču 🙂 Ale strachovať sa, že ťa nič nebolí a nebýva ti zle? Čo by iné za to dali. Dopadne to dobre uvidíš a bábo je v poriadku 🙂

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
squ1rrel
9. nov 2021

Znamená to ze si šťastná žena 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kulumulu123
9. nov 2021

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

deti95060810
9. nov 2021

3tehu zo 4 mi nebolo vôbec zle... boli to slečny...😉

deti95060810
9. nov 2021

@beata_k prečo mýtus ... len preto že tebe nebolo? 😀

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evaachesa
9. nov 2021

Namiesto toho aby si sa tešila že nemáš problémy si ich ešte privoláš. Si šťastná žena a buď za to rada. Ja som tiež nemala nevoľnosti, ani raz som nezvracala a nemala som ani žiadne chute. Do 7 mesiaca som cestovala a behala s mužom po výletoch, k moru. No a v 8 mesiaci mi zrazu zaseklo nerv v sedacom svale a nevedela som poriadne chodiť cez tú hroznú bolesť. Ťahalo sa to so mnou až do pôrodu. Ja som mala fakt super tehotenstvo až na ten koniec 😏

sissy27
9. nov 2021

mne celé tehotenstvo nič nebolo, prakticky som ani "nevedela", že som tehotná... teda vedieť som samozrejme vedela, ale nemala som absolútne žiadne problémy, obmedzenia, zmeny, chute, nič... ani som nepribrala nejak extra. A dieťa aj ja úplne v poriadku.

ada85
9. nov 2021

Ani mne nebolo zle možno len 5x za 2 tehu ale pri prvej má strašne neskôr pálila záha

ajko2011
9. nov 2021

Môžeš byť rada, že ti nič nie je. 🙂 Ja som zvracala do 4 mesiaca pravidelne ráno a večer. 🤦

kinderzwillinge
9. nov 2021

@anjelicek26 Jeeeej, gratulujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre