Ahojte
Som v 8. týždni a nic necítim v podbrušku.
Moje priznaky su unava, spavosť, ťažko na zaludok počas hladu alebo po jedle a bolesť pŕs.
Trosku ma znepokojuje, ze v podbrušku nič necítim. Na začiatku ma tam pichalo, ťahalo. Je to v poriadku? Na poradňu idem v utorok.
ja zajtra idem do 7 týždňa okrem toho že mi je nevoľno či som najedená alebo nie :D skoro nič mi neni a trošku mi všetko smrdí ... a únava no to je asi maximum čo mám ale strašná ..
v podbrušku nič necítim sem tam len keď ideme na dlhšiu prechádzku ma začne potom boliež panva ako keby tak si oddýchnem dám magnezko a je to ok
Ja som tiež v 8tt a nič necítim v podbrušku. Keď dviham niečo ťažké tak cítim tak že ma pichne v pošve. Pár sekúnd a potom ok. Keď kycham tak to pichne taktiež pár sekúnd a potom ok. Je to normálne že aj nič necítis. Netreba stresovať. 🙂
Ja som cele tehotenstvo necitila nic v podbrusku, okrem pohybov dietata, ziadne bolesti, pichanie, poslicky, nie je na tom nic zle ani zvlastne. Na zaciatku ta pichalo, tahalo, vajicko sa uhniezdilo, maternica sa zacala roztahovat a teraz je vsetko v klude, ono sa to velmi pravdepodobne o par tyzdnov zasa zmeni a pitom zasa budes riesit, ze preco ta boli a picha 🙂 bud v klude, tehotenstvo nie je choroba a nemusia ho sprevadzat ziadne neprijeme pocity 🍀
Ja som 8+5 a cítim tlaky v podbrusku, sem tam pichanie a strasne som nafuknuta. Práveže sa bojím ze niečo nieje ôk. Lebo už mi napr nevoľnosť skoro úplne prešla a jedine co mam tak je extrémna únava a bolest pŕs.
A co by si chcela citit? Kazde tehu je ine. Na pohyby je este prilis zavcasu a zvysok, no mozno trosku menstruacne bolesti, kedze to pracuje, ale to by si zase pisala, ze mas pocit ako pred menstruaciou a ci je vsetko v poriadku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano je to v poriadku ze nic necitis. Bud rada....😊 vsetko príde