Lieky brat nemožem až po 3 mesiaci tehotnosti.Mam len výtok žiadne svrbenie ani palenie z kultivácie vyšlo,že mam aj lactobacily na dva križiky,tak aspon to je dobre.
to su kvasinky a su v tehu velmi časte,nemyslím,žeby bolo tymto nejak zvlašt ohrozene...do 3 mesiaca je to vždy dost riziko,najlepšie ti vysvetlí lekar,pytaj sa ho,ved ide o teba a tvoje dietatko 🙂 ...
pokiaľ viem neliečené infekcie a zápaly ohrozujú plot tým, že môžu vyvolať predčasný pôrod ☹ Ale o tomto sa poraď s lekárom, zdravie nie je vec, o ktorej sa diskutu na fóre so pseudoodborníkmi ako som ja ale v ambulancii u odborníka😉
Aj ja to mam a lekar povedal, ze to preliecime neskor, Treba pockat aspon do 2 trimestra. Tiez dufam, ze to nijako plod neohrozuje.
...dôležité je,nemať candidu pri samotnom pôrode..vtedy sa môže preniesť na dieťa..
Ahojte. Ja som zistila, že ani lekárni v tomto nemajú jednotný názor. V internetovej poradni som dokonca našla príspevok, kde gynekológ odporúča canesten. V Čechách sa v 1 trimestri predpisujú boraxové globuly, ktoré sa dajú kúpiť v lekárni
juj, preniest candidu na dieta??? a ako?, ked je to vec imunity, candida je normalny osydlovatel celeho tela, a ked je narusena imunitna rovnovaha, tak sa premnozi a sposobuje problemy, ale urcite sa nemoze nikto nakazit,.... jnejest cukor, ani v skrytych formach- e potvorky sa krmia cukrom,ked im obmadzis prijem cukru, tak zomru 😉 lebo ti, aj ked v tehu je to horsie,,, cesnak na lacno rano co je prirodne atb a zapit vodou, a citronovu vodu pit pocas celoho dna, ta vrati rovnovahu ph v organizme, lebo cukor prekysluje a to je zivna poda tiez,, a zo spodu natierat sa obycajnym bielym jogurtom bez chemie... drzim palce 😉 ja som si tym presla, niake fungolony ani nic mi nepomohlo,,, zato po tejto diete som bola do mesiaca fit, aj ked nebola som tehotna..... 😉 fergie23
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😕 lekár ti to nevysvetlil?