Som v 7. týždni tehotenstva a vyteká mi mlieko

anonymus3385
19. jún 2020

Ahojte, prosím vás, je to normálne? Som v 7.týždni tehotenstva a práve mi vytieklo mlieko. Najskôr mi pred pár dňami dosť opuchla bradavka na pravom prsníku a aj dvorec. Teraz po pár dňoch veľkej bolesti a opuchnutia mi vytieklo mlieko. Pár kvapiek, ale myslím, že je to dosť skoro. Čo to mohlo spôsobiť? Ďakujem za každú odpoveď

evkakozickova
19. jún 2020

@anonymus3385 mne z ľavého prsníka vyteká a dosť veľké množstvo asi od 18teho týždňa to ešte mlieko nieje

anonymus3385
autor
19. jún 2020

no veď nie je, je to taká vodička skôr, ale je to dosť skoro

evkakozickova
19. jún 2020

@anonymus3385 no to hej že u teba je to skoro je to také dosť lepkavé by som povedala ako taký výtok

evkakozickova
19. jún 2020

@anonymus3385 skús to spomenúť svojmu dr.

anonymus3385
autor
19. jún 2020

určite mu o tom poviem hneď ako tam pôjdem 1.7.

m_o_n_c_a_k
23. jún 2020

Niekde som čítala, že sa bradavka môže zvlhčovač od 8 tt, je to príprava a ochrana bradavky na to, keď budeš diedat dojčiť.
Ak by to malo žltú farbu asi by som šla k doktorovi, ale pokiaľ je to bezfarebné....pokial nemáš nejaké bolesti pŕs, to by malo byt ok. Ak by si mala ale bolesti určite k lekárke hneď. Nie také tehotenské, ale pichanie v prsiach, alebo horúčku. To by bol už asi zápal nejaký.

anonymus3385
autor
23. jún 2020

bolesti našťastie nemám a výtok je priehľadný. U doktora sa o tom ale aj tak zmienim radšej

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre