ahojte baby chcem sa spýtať som 7 tt a prestalo mi byť zle úplne . Pritom doteraz mi bývalo stále zle. Nemohlo sa stať že mi plod odumrel tak to prestalo?? Nemalo by mi bývať zle až do 12 tt alebo aj dlhšie????
Zajtra ti zas moze byt zle... Nemusi ti byt zle kazdy den ;) a nemusi to byt ani az do 12 tt a moze to byt aj do 8 mesiaca...
To ci plod odumrel najskor zistis podla toho ze by si citila nejake bolesti v podbrusku, pripadne by si zacala spinit, alebo krvacat. Ak ti prestalo byt zle z toho sa len tes. Ono to ze ti je dnes fajn este neznamena ze ti tak bude stale 🙂
@moncicip ani krvácanie ešte nemusí znamenať odumretie plodu resp. potrat. Počas 2 tehu som 3 krát krvácala a dcéra sa narodila v termíne. V súčasnosti chodí do 3 triedy.
@bonaqa2013 To ja velmi dobre viem, ja som to len uviedla ako jednu z moznosti.
@majkabr nemusi ti byt zle do 12t je to individualne 😉 A neviem prečo ste tu začali tuto diskusiu o odumreti plodu. 🙂 Buduca mamička ma mať pozitívne myslenie vtedy je dietatko spokojne 🙂 🙂 Nechapem prečo by ti aj mal odumrieť plod, sichorá alebo čo, mala si pred tým nejake problemi tohto rázu? ked nie, tak okamžite prestan mysliet na to. Čakáš bábo, raduj sa uživaj si tehotenstvo 😀 jupí
Mne prestalo byt zle a asi o 2 dni som zacala krvacat..
@majkabr ahoj mne prestalo byť zle na konci 7tt a o dva dni mi zase začalo byť zle a ešte horšie...telo si nachvíľu zvyklo na hcg a potom sa to vrátilo 🙂 ale ak ťa to upokojí tak zajtra choď k lekárovi a ten ti povie najlepšie...ale priznávam tiež som bola vystresovaná, tehu test si nerob - ešte viac ťa to zmätie pretože čiarka zvykne slabnúť 🙂
@majkabr mne bolo zle tiez na striedacku... mysli pozitivne, ze babo je v poriadku. ja ked som sa o niecom takom bala, povedala som to manzelovi, on ma hned ukludnil 😎
babu neprospieva tvoj stres, nerob hned paniku, bud rada a uzivaj si par dni ked ti nie je zle 😉
paniku zacni robit az ked naozaj zacnes krvacat, zacnes mat velke akokeby menstruacne bolesti (ja som mavala, ale akoby na krajoch brucha, doktor ma ukludnil ze pohoda, hockde ma moze boliet, len ked ma bude boliet ako pri menzese mam spozorniet)
mne prestalo byt zle, na druhy den som zacala krvacat a na dalsi den uz prisli aj nenormalne krce, a to bol koniec ☹
Aj mne prestalo byt v 7 tt zle, ale len na 2 dni, potom sa vsetko vratilo. Tiez som bola vystresovana, este som aj muza stresovala. Ten sa chytal za hlavu zo mna, ze som nespokojna ked mi je zle, a naraz som zasa nespokojna ked mi prestane byt zle 🙂 Teraz tahame 25 tt a blbo mi este byva, ale uz som si zvykla.. 🙂
buď šťastná mne je zle aj v 6 mesiaci .... čo by som ja zato dala keby to prešlo 🙂 a neriešila by som to tu 😀
@majkabr nechcem strasit ale ja som nemala ziadne priznaky len mi prestalo byt zle.Ale bola som v 9 tt tyzdni a na nete som citala ze uz mozu nevolnosti ustupovat lebo uz sa prehupol druhy mesiac.Az na sone sa zistilo, ze uz dva tyzdne nerastie a nebije srdiecko.Ale to je moja skusenost to nemusi byt tvoja nestresuj skus zavolat dokimu, alebo pokecaj zo sestrickou.
radsej nechodit na taketo stranky :D ked to citam tak sa len vystresujem :/ mne tiez prestalo byvat zle, som v 8tt ale nespinim, nemam krce, mam len chvilkove bolesti, slabe ako pri mrche a to prikladam roztahovaniu sa maternice a co sa tyka toho ze mi prestalo byt zle? ja som si nasla svoje odovodnenie, od zaciatku tehu som brala sumivy magnezium lebo mi velmi rychlo bilo srdce, no vo stvrtok sme sli svokrovcom a som si ho zabudla...a odvtedy mi nie je zle 🙂 cize podla mna mi asi ten sumivy magnezium nerobil dobre na zaludok, lebo ja som nevracala len ma stale bolel zaludok.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Sprav si tehu test, či čiarka nezačne slabnúť. Zle ti nemusí byť do 12 tt, môže byť aj dlhšie aj kratšie.