Som v 7. týždni a zistila som, že môj priateľ si nezaslúži byť otcom

kikaham
27. nov 2020

Príde vám v pohode keď som 7 mesiaci tehotenstva apri hádke s priateľom mi začne rozprávať že aj keby potratim ,,no bože svet sa nezrúti,, alebo že nech idem teda na potrat a takéto reči lebo mňa tie slová veľmi zranili a neviem čo si mám o Tom myslieť ...podľa mňa to sú veľmi škaredé slová a nezaslúži si byť otcom vôbec keď k tomu takto pristupuje

tosomja
27. nov 2020

V 7mesiaci, či v 7 týždni?
A nie, nie je to od neho pekne, no nenapísala si, z akého dôvodu ti toto vykrikuje.
Ak s ním žiť nechceš, nikto ťa nedonúti, ale otcom bude stále.

mogaa
27. nov 2020

@kikaham sama píšeš, že to povedal v hádke....vtedy človek povie veľa vecí ktoré vôbec nemusí myslieť vážne....hlavne tomu daj čas a veci rieš až s chladnou hlavou.....teraz to vnímaš ešte citlivejšie , tehu hormóny robia svoje.....pravdepodobne si mu aj ty povedala niečo čo ho ranilo a chcel ti to oplatiť rovnakou mincou....

luciannka83
27. nov 2020

@mogaa ako sorry, no povedat zene v 7mom mesiaci, ze moze potratit, abo iat na potrat moze len uplne hovado, co to dieta nikdy nechcelo.

lenkamatkova
27. nov 2020

aká som len ja šťastná za toho môjho.........toto normálny chlap nepovie ani v tom najhoršom hneve a amoku, fuj

mandarinka555
27. nov 2020

@tosomja Možno ani sama nevie, v ktorom je, alebo skôr netuší, čo znamená "tt" 😝

123andy123
27. nov 2020

@tosomja a aky dovod by mal mat? aby mal pravo toto si dovolit povedat? a este o vlastnom dietati? mozem mi to prosim napisat.... Pre mna by otcom urcite nebol.

123andy123
27. nov 2020

@mogaa nechapem ako mozete obhajovat takehoto chlapa? Co by mu uz len tak mohla povedat? aby ho takto vytocila? Nie je to normalne.. Ten clovek je labilny a urcite nelubi ani autorku ani to dieta.

tosomja
27. nov 2020

@123andy123 tak napríklad že ona vykrikovala, že keby vedela čo je zač, ani by s ním decko nechcela, alebo že by najradšej išla na potrat. Koľko takých hádok bolo, aj tu diskusii.
No v každom prípade, ani jeden ani druhý nemáv amoku vysloviť takéto slová, ktoré neskôr môže ľutovať.

hipuska
28. nov 2020

To, čo povedal je hnusné. Ale nepíšeš, kvôli čomu vznikla hádka. Zjavne tam išlo o tehot.ked to povedal. Ale niektoré ženy(aj tu na mk) si myslia, že keď je tehotna, bude sa okolo nej točiť celý svet. Chlap to nikdy nebude brať ako žena a nikdy to ani tak nepreciti. Sú niektorí, ktorí sa o partnerku starajú ako o princeznú ale je ich pomenej.

kikaham
autor
28. nov 2020

@hipuska to si veľmi dobre napísala. Presne si to vystihla

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre