Príde vám v pohode keď som 7 mesiaci tehotenstva apri hádke s priateľom mi začne rozprávať že aj keby potratim ,,no bože svet sa nezrúti,, alebo že nech idem teda na potrat a takéto reči lebo mňa tie slová veľmi zranili a neviem čo si mám o Tom myslieť ...podľa mňa to sú veľmi škaredé slová a nezaslúži si byť otcom vôbec keď k tomu takto pristupuje
@kikaham sama píšeš, že to povedal v hádke....vtedy človek povie veľa vecí ktoré vôbec nemusí myslieť vážne....hlavne tomu daj čas a veci rieš až s chladnou hlavou.....teraz to vnímaš ešte citlivejšie , tehu hormóny robia svoje.....pravdepodobne si mu aj ty povedala niečo čo ho ranilo a chcel ti to oplatiť rovnakou mincou....
@mogaa ako sorry, no povedat zene v 7mom mesiaci, ze moze potratit, abo iat na potrat moze len uplne hovado, co to dieta nikdy nechcelo.
aká som len ja šťastná za toho môjho.........toto normálny chlap nepovie ani v tom najhoršom hneve a amoku, fuj
@tosomja Možno ani sama nevie, v ktorom je, alebo skôr netuší, čo znamená "tt" 😝
@tosomja a aky dovod by mal mat? aby mal pravo toto si dovolit povedat? a este o vlastnom dietati? mozem mi to prosim napisat.... Pre mna by otcom urcite nebol.
@mogaa nechapem ako mozete obhajovat takehoto chlapa? Co by mu uz len tak mohla povedat? aby ho takto vytocila? Nie je to normalne.. Ten clovek je labilny a urcite nelubi ani autorku ani to dieta.
@123andy123 tak napríklad že ona vykrikovala, že keby vedela čo je zač, ani by s ním decko nechcela, alebo že by najradšej išla na potrat. Koľko takých hádok bolo, aj tu diskusii.
No v každom prípade, ani jeden ani druhý nemáv amoku vysloviť takéto slová, ktoré neskôr môže ľutovať.
To, čo povedal je hnusné. Ale nepíšeš, kvôli čomu vznikla hádka. Zjavne tam išlo o tehot.ked to povedal. Ale niektoré ženy(aj tu na mk) si myslia, že keď je tehotna, bude sa okolo nej točiť celý svet. Chlap to nikdy nebude brať ako žena a nikdy to ani tak nepreciti. Sú niektorí, ktorí sa o partnerku starajú ako o princeznú ale je ich pomenej.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V 7mesiaci, či v 7 týždni?
A nie, nie je to od neho pekne, no nenapísala si, z akého dôvodu ti toto vykrikuje.
Ak s ním žiť nechceš, nikto ťa nedonúti, ale otcom bude stále.