Som v 7. týždni a pociťujem neustály hlad

janulienka_janka
20. máj 2021

Ahojte dievčatá, pociťujete aj vy neustály hlad?? Som len nejaký 7tt ale stále musím niečo jest.. Akonáhle mi trošku stroví hneď mi je na vracanie a mam neskutočne závrate až na odpadnutie. Akože čakala som ze budem viac papať ale toto sa mi zdá už moc 🤣🤣 snažím sa jesť najmä ovocie, zeleninu, sem tam nejaké keksíky.. Ale veľmi rýchlo z toho vyhladnem a keďže som v práci 12 hodín z dňa a nemôžem neustále len jest tak je to trosku problém 🙈

nikapuggioni
20. máj 2021

Ahoj...ja som tiež trpela na začiatku tehu tzv vlčim hladom 😅 preto sa aj váha váha prvom trimestri vyšplhala na +5kg 😀 v druhom trimestri sa to našťastie ukludnilo..
Mne tiež bývalo na odpadnutie z hladu a to napríklad pol hod do zadu som jedla...neboj všetko sa časom úpravy...a inak gratulujem 🥰🥰🥰

snehulak77
20. máj 2021

Áno, aj ja to isté, stále som musela jesť. Ja som sa bála, že budem +40kg takým tempom 🙈🙈🙈 Ale potom to prešlo a celkom v pohode

siska25
20. máj 2021

@janulienka_janka ja som tiez bola stale hladna. Akonahle som pocitila hlad, musela som nieco aspon male zjest, inak mi bolo na vracanie. Ale zasa nemohla som sa prejest, to mi bolo zas zle. Vsetko v malych mnozstvach. Ja mam ale vyhodu, ja v tehotenstve nepriberam, v prvom trimestri som schudla 4 kg a tie potom naberam v 2 a 3 trimestri.

janulienka_janka
autor
20. máj 2021

Ďakujeeeem baby 😁😁 bojím sa aby som neskončila na 100 kg z pôvodných 55 🤣🤣🤣 ale snáď sa to teda ukludni.. Ďakujem pekne 😘😘

klejkaez
20. máj 2021

@janulienka_janka užívaj si to, napodobne, uz som myslela, ze mam pásomnicu chvíľami🤣.. 2 porcie druhého po sebe som džgala do seba jak..
No prišiel 8tt ci 9tt a vdaka bohu ze som dovtedy 3kg pribrala. Lebo som ich hneď aj pri nevoľnostiach stratila, a doteraz mam problem jest čokoľvek. Velmi vyberavy zaludok 😄🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

nikapuggioni
20. máj 2021

@janulienka_janka ja som začala s 58kg a skončila som na 76 😅🤣🤣 všetko mi išlo našťastie len čisto do brucha...teraz som skoro 4 mesiace po pôrode a už cca mesiac a pol som na pôvodnej váhe 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre