Som v 7. týždni a nemôžem spať

pitrova
25. okt 2018

Ahojte som tehotna 7 tizdov a nemozem vobec spat pomozte co robit

beky1813
26. okt 2018

Zvyknut si

luchab
26. okt 2018

@pitrova
Uc sa gramatiku 😉.

conspi
26. okt 2018
seva22
26. okt 2018

Neboj sa to prejde,prvy trimester je tazky pre vacsinu tehuliek,ale to si asi vedela,nie? Ked bude najhorsie,povedz si,ze to babo za to stoji;)

majusska202
26. okt 2018

@pitrova nič bud to prejde alebo nie... Ja som druhom trimestri 19 týždeň je mi ešte horšie ako v prvom... Nespím skoro vôbec a to man doma druhé ročne takže miestami som na kolaps

22patricia22
26. okt 2018

neostava ti nic ineho ako si zvyknut a vydrzat. lieky na spanie v tvojom pripade do uvahy nepripadaju, takze ak tak len si spavit nejaky bylinkovy caj na spanok

vermitrova
26. okt 2018

@pitrova keď sa ti narodí babo, tak to už nebudeš spať vôbec. Takze si zvykaj. Máš na to 9 mesiacov

landsmanka
26. okt 2018

netreba to tak prežívať a normálne spať lebo fakt potom keď porodíš, tak sa už moc nevyspíš!

asia83
26. okt 2018

@pitrova Kľud, teplé mlieko s medom, žiadna obrazovka dve hodiny pred spánkom, neriešiť nič, čítať knihu v posteli (beletriu alebo gramatiku slovenského jazyka).

susannaa
6. nov 2018

To prejde 🙂 ja som mala to iste asi dva tyzdne a preslo...teraz sa to stane raz za cas 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre