Som v 7. týždni a na ultrazvuku nie je nič vidieť

29. aug 2023

Ahojte som 7tt a doktor nic nevidel iba zvysenu sliznicu …povedal ze mohla byt posunuta ovu ale ja s tym nesuhlasim lebo viem ze ovu som mala 30.7 🥺 strasne sa bojim mali ste to tak niektora?

veselo_neveselo
29. aug 2023

Pokial si nemala folikulometriu a medikovanu ovulaciu, tak nevies s urcitostou, kedy si mala ovulaciu.
Takze ver svojmu doktorovi, ak je moznost ze si mala ovulku neskor tak ju prijmi a pockaj va tyzdne, a potom sa uvidi.
Alebo nie si tehotna. Vyber si z moznosti co sa ti viac pozdava ;)

autor
29. aug 2023

@veselo_neveselo merala som si bazalnu a robila ovu testy.. sex sme mali iba raz po par dnoch 29.7 potom nie lebo sme mali 2 tyzdne u nas navstevu… tehu testy su pozitivne navyse 10dpo podla mojich vypoctoch som uz mala ducha na teste

nelca0510
29. aug 2023

Najpresnejšia je folikulometria. Tak ak si si tak istá,tak je mi to ľúto,že nič nie je vidieť. Ak si mala posunutu ovuláciu,je možné,že sa ešte niečo objaví

katariiinkaa
16. apr 2024

Ahoj, ako si vtedy prosím dopadla autorka?

autor
16. máj 2024

@katariiinkaa ahoj no dopadla som tak ze tu ovulaciu som mala vtedy ako som povedala inak by sa nam nepodarilo počat predsa.. 4.9 som potratila dieta sa vobec nevyvijalo od sameho zaciatku.. vlastne sme sa aj zhodli s gyn na tom ze dovtedy som mala iba anovulacne cykly nakolko som zaciatkom jula prestala kojit tam zrazu prisla prva ovu po tehotenstve a po obdobi dojcenia - nekvalitne vajicko preto sa stalo to co sa stalo.. ja som podla ms mala byt asi 10tt ke dnie viac a na utz to zodpovedalo len 6tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre