Som v 7. týždni a mám silnú bolesť bradaviek. Čo pomôže?

viktoria007
4. apr 2013

ahojte...som v 7 tt a v noci sa budim na ukrutnu bolest bradaviek..prsia ma pobolievaju ale to sa da vydrzat..mate nejake finty co by pomohli to co najmenej zmiernit alebo rada len vydrzat 🙂 dakujem

ankanl
4. apr 2013

Myslim, ze pomoze len trpezlivost. Ja mam ten isty problem,len k tomu ze som opat tehotna este kojim rocnu dcerku,,,

anjelik2509
4. apr 2013

ja keď som bola tehotná s malou, tak ma tak boleli bradavky, že normálne ma boleli aj pri sprchovaní, keď na ne tiekol prúd vody....A keď som sa utierala uterákom...sodoma gomora...😀 Ale tak treba vydržať, ono to prejde...😉 Ale skúsila by som na tvojom mieste nejakú tehotenskú podprdu a do toho ešte vložky na dojčenie, možno by to pomohlo...😉

lenkab1984
4. apr 2013

Ja som tiez umierala pri kazdom sprchovani, pri kazdom dotyku atd. Ako tak pomahalo ze som mala stale podprsenku aj na spanie, taku tu makku, vystuzenu. Ale pri kazdom prezliekani, sprchovani ma porazalo znova. Ani neviem kedy to preslo, citlive su aj teraz ale uz nebolia. snad ta to rychlo prejde a tehotenstvo si budes uzivat 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre