Ahojte,
Uz tyzden mam slave hnede spinenie. Niekedy na par dni prejde, potom as zase objavi. Beriem na to duphaston a utrogestan. Je mi z obidvoch zle. Vcera ma zacali boiler krize vecer trochu a podbrusko - take napnute a ze tam nieco pracuje. Nepichalo ma. Dnes rano som sa zobudila ze ma boli hlava, cele telo, je mi zle a idem si dat akurat lieky. Snazim sa dostat k doktorke dnes. Podla mna toti nie je ok. Sim po IVF. Vy stenzazili nieco podobne?
Ja som mala hnedé špinenie ale napriek tomu bolo všetko ok, až pokiaľ mi nezistili zamlcany potrat.. Súvislosť to môže mať aj nemusí. Na to aby sa ti babo udržalo a všetko dobre dopadlo ti nepomôžu žiadne lieky ani lekár, len treba vyčkať. Sú veci medzi nebom a zemou, ktoré človek neovplyvní. Ak ti môžem poradiť nestresuj sa, zamestnaj si hlavu niečím iným. Viem že je to ťažké, ale skus to
@babyttcirl u mňa to bolo tiež tak a neskončilo to dobre chod k lekarivi
Ako píšu baby, nemusí to nič znamenať aj môže. Slabé špinenie je bežné, kým to nie je červená krv, môže to byť len pracovaním maternice. Ja som zažila aj také aj také, tiež po IVF. So synom som dosť krvácala a malý bol v poriadku. Ďalšie tehu skončili potratom.
Ak sa necítiš dobre, daj sa skontrolovať. Inak len kľudový režim a skúsiť myslieť pozitívne.
@andrea_82 no bola som u nei dnes rano a vypisala ma na PN. Male rastie a srdiecko bilo. Povedala ze toto spinenie je oki, keby malo inu farbu tak by to mozno nebolo ok. Ale povedala ze zatial ok. Tak uvidime.. den po dni 🙂
@babyttcirl ja nie som po IVF ale tiež som práve 7 týždeň, mám hnedé spinenie už vyše týždňa.. najskôr mi dala doktorka duphaston 3xdenne nezabralo, spinenie ešte silnejšie.. ako som prešla len na utrogestan je spinenie oveľa oveľa slabšie, aj nám už bilo srdiečko
@rarara88 supeeer!! Duphaston of dnes prestavam.. je mi z neho brutalne zle!!! Idem cisto len utrogestan rano a vecer..
@rarara88 odkial si? 🙂
@rarara88 ja som začala špiniť v 5tt doktor mi dal tiež dupaston potom to špinenie z bledohnedeho prešlo na tmavo hnedé a už skoro týždeň a pol špinim tmavohnedo a vôbec to neprestáva aj ascorutin beriem. Iné problémy nemám len ten hnedý výtok myslite že to je tým dupstanom že mám ísť opäť za ním?
@jana2518 ako si na Tom? Mne je par dni lepsie a par dni nie.. dnes je to dost na hovno. Picha ma a mam hnedy vytok ako kazdych par dni. Zatial to sledujem a potom pisem doktorke o 5tej.. je to des.
@babyttcirl aj mne je dnes riadne nahovno asi aj tým počasím strašne ma boli hlava. V noci som nemohla spat vytok mám stále taký tmavohnedy. A s čím chceš ísť k dr. Kvôli čomu?
@jana2518 no s tomto spinenim a pichanim. Podla mna to nie je normalne.. ty ides kedy k doktorovi?
@babyttcirl z okolia nitry a ty? 🙂
@babyttcirl rozmýšľam že mu zavolám tento týždeň. A poviem mu to že mám stále ten výtok však to je už dva týždeň čo ho mám. A uvidim čo mi na to poviem a ty ideš kedy k dr?
@jana2518 v ktorom si tyzdni?
@babyttcirl 7tt+3 a ty ?
@jana2518 ja som 7+6 ale podla sona v utorok som 8+2 takze neviem co si mam vybrat! 🙂 radsej 8+2 . Moze sa to takto spravit?
@jana2518 to je ale riadny kreten ten doktor. Je pravda ze spinenie je 'bezne' ale to any si bola firt v strede. Mavate AJ vy niektore dni ze vas to tak picha /boli atd a niektore ze nic? Lebo ja to mavam tak kazde 3 dni.. ako vysinute na hlavu..@rarara88
Môžem sa spýtať, ako ste všetky dopadli s tým špinením??
@levandulova111 ja mam 15 mesacneho syna cize za mna super 😀😀
@babyttcirl ja som momentálne 6+2, v štvrtok som začala špiniť, šla som do nemocnice, ale všetko je ok, srdiečko bije, mám PN a utrogestan, alebo ako sa to píše... No dnes sa úplne cítim ako na ms, nafúknuté brucho, špinenie a pobolievanie 😔😔😔 preto sa pýtam, či je možnosť aj šťastného donosenia.... Tak gratulujem a prajem hlavne veľa zdravíčka 🤞❤️
@levandulova111 ja mám 1,5rocneho chlapčeka, ale ja som kvôli tomu špineniu mala prísny zákaz pohybu celý prvý trimester, nemohla som robiť nič! Ani domáce práce nič iba ležať. Potom asi v 4.mesaci to prešlo. Držím palce.
@levandulova111 ja som tiež bola na PN asi mesiac a čakala som az do druheho trimestri a potom oki 🙂
Ja sa raz cítim dobre, raz zle... Raz cítim, že všetko bude ok a potom zas nervy, stres, do plaču mi je, že to nevyjde... Úplne som na prášky z toho... Štvrtok idem na kontrolu, som zvedavá... Včera od poobedia nič, dnes ráno v pohode tiež a od obeda zas, ale to špinenie akokeby bledlo, nie je to už hnedé ale také bledo hnedé, alebo priesvitné s hnedými vlasocnicami... 😔 Tak snáď to bude ok....🙏
@levandulova111 to isté som mala veela oddychuj co najmenej pohybu musíš veriť že to dobre dopadne ako sme aj my verili, dúfali a modlili sa. Inak mne včera vyšiel pozitívny test.
@jana2518 jej tak to gratulujem ❤️ ja oddychujem najviac ako sa dá, len teraz sme riešili dedičské konanie plus vybavovačky okolo toho😣 tak moc oddychu nebolo, ale ležím zakaždým ako sa dá...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja si pamätám, že pred rokom som mala bolesti krížov, ale asi dva- tri dni vkuse. Do toho špinenie. Bohužiaľ h mňa sa to vtedy šťastne neskončilo. Ja som ale nebola po IVF. Napriek tomu to môže byť zahniezďovanie a všetko môže byť ok. Vždy je to 50 na 50..lekarka ti určite povie viac.