Som v 6. týždni a zmizli mi príznaky

6. mar 2022

Ahojte som v 6 týždni, nebolo mi zatiaľ ani raz nevoľno len som bola stále hladná, boleli ma prsia, mierne kŕče v podbrušku. Prvé vyšetrenie mám vo štvrtok.
Ale dnes si už druhý deň všímam, že mi zmizli príznaky, cítim sa ako by som ani nebola tehotná. Máte niekto prosím podobnú skúsenosť?

danielahamar
6. mar 2022

bud rada, že ti nič nie je

selena_luna
6. mar 2022

Tazko povedat. Nestresuj sa, priznaky byvaju vselijake a vselikedy, je to velmi indivindualne. Uvidis vo stvrtok. A aj to moze byt ze dr. este nic neuvidi lebo je skoro ( bude este len vak alebo plodik este bez akcie ....) a budes cakat dalsi tyzden na kontrolu
Ja som mala v 4 tt bolesti brucha a prs, potom to preslo a potom zas... mam za sebou aj MA. Kym nekrvacas nestresuj sa, zaciatky tehotenstva su vzdy bud alebo a ovplyvnit sa to moc neda.

smileba
6. mar 2022

Ja som na tom podobne, vobec nic uplna pohoda, iba trosku vacsia únava. Pri prvom som tiez nemala ziadne priznaky avzdy som sa doktora pytala ci to je ok, ze mne sa to nezda 😁 ja idem na prvu kontrolu v stredu tak sa uvidi, nestresujem vobec 😉

ailiba
6. mar 2022

Ja som pri prvom tehu mala to iste. Prve 2 tyzdne mi bolo vsetko a potom zrazu nic, akoby utalo. Ale nestazovala som si😅😁. A vsetko bolo v poriadku. Zelam ti, nech ti to vydrzi cim dlhsie... Nemas co lutovat.
Podla toho nemozes nic vedieť. Mozes mat vsetky priznaky a nedopadne to dobre, alebo aj nic necitit a vsetko bude v poriadku. Nemysli na nic zle a uzivaj si tehu... Inak sa budes stale zozierat. Mysli pozitivne🙏👍 a tes sa, ze je ti dobre.

nika12323
6. mar 2022

Buď rada že ti nič nieje .. ja od 6 týždňa neustále zvracanie, slabosť 🤢

miskamicha
6. mar 2022

Halvne klud...riesila som to iste dookola pretoze som po 3och potratoch. Na par dni priznaky vymizli a potom sa zas objavili a tak dookola 🙂 plus som aj krvacala opakovane a aj tak bolo vsetko ok. Taly cas je to vzdy 50 na 50. Mysli pozitivne 😊 drzim.palce a nech mas svoje klbko stastia coskoro pri sebe.

autor
6. mar 2022

dakujem vám pekne sa vaše komentáre dosť ste ma ukludnili 🙂

sevcikovaa
6. mar 2022

Ja ta nepotesim mne zmizli a nebo srdce v 9tt😥

beata_k
6. mar 2022

Mne nebolo zle ani raz pri prvom, iba brucho rastlo. Pri druhom zaludok trochu na vode, ale nevracala som. Nie je pravidlo, ze ti musi byt zle. Drzim prst

autor
7. mar 2022

@sevcikovaa to ma moc mrzí 🙁

brunecka77
7. mar 2022

Ahoj, mne zmizli priznaky okolo 8.tt a tiez som bola v strese, ale na kontrole bolo vsetko OK, potom sa to zasa vratilo, nevolnosti, bolesti atd a potom mi v 10.tt znova zmizli, boleli ma len prsia a bol to MA. Je to podla mna velmi individualne. Moc moc ti drzim palce, aby bolo vsetko v poriadku ❤

mirka3169
7. mar 2022

Ja som v 10tt a ešte mi ani nezačali 🤣🤣🤣

mia781312
7. mar 2022

Hah ako ja na začiatku potom to prišlo, ja by som to ani neriesila

selena_luna
12. mar 2022

Ahoj ako dopadlo vysetrenie? Si ok?

autor
12. mar 2022

@selena_luna bohužiaľ v stredu som potratila :(

ailiba
12. mar 2022

Skoda😒... Jemi to luto

selena_luna
12. mar 2022

💔To mi je velmi luto :( nie si v tom sama, stava sa to zaciatky su vzdy velmi krehke a je to velmi caste nic si nevycitaj. Ja som prisla o babo v 10 tt. Teraz som uz v 28 tt, zadarilo sa nam o 4 mesiace po MA. Verim ze coskoro sa budes aj ty opat radovat z dvoch ciarok a ze sa dockas babatka ❤ drzim ti palce silno! Bude lepsie!!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre